Stefani Joanne Angelina Germanotta, a.k.a Lady Gaga brak in 2008 definitief door het het nummer Pokerface. Niet een kwalitatief hoogstaand nummer, maar wel eentje die plots in je hoofd kan opduiken waardoor je de halve dag pa-pa-pa pokerface loopt te neuriën.

Naast commercieel catchy nummertjes produceren was Gaga op en naast het podium nogal erg aanwezig. Haar make-up en kledingstijl schreeuwden om aandacht en die kreeg ze dan ook van alle kanten. En als dat niet genoeg was, dan zorgde ze wel dat ze die kreeg. Met of zonder (nsfw) vleesjurk. Gelukkig was het plots enige tijd stil rondom de lady tot ze opeens opdook om tijdens de superbowl Star-Spangled Banner te zingen. Daar stond opeens een hele andere Gaga. Veel meer zichzelf en zelfverzekerder dan ooit. Eindelijk konden we haar gaan bewonderen om haar stemgeluid en haar muzikaliteit en die bleek boven ieders verwachting. De nieuwe Lady Gaga werd opeens weer salonfähig en is prompt overal welkom om haar ding te doen. Zo mocht laatst tijdens een Stevie Wonder Tribute een optreden verzorgen waar ze even al het bovenstaande onderstreepte.

Wij zijn bij Retecool dol op muziek! Of het nu gaat om vreselijke kudtmuziek of heersende nummers, wij vinden muziek nu eenmaal erg leuk. Wij vinden het sowieso heel leuk als jullie ons leuk vinden op Facebook en Twitter.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Lady Gaga kan dingen"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Dit was Ahmed

Er zijn momenten dat je jaloers bent op de blinden. Zoals bijvoorbeeld wanneer Lady Gaga in je gezicht zit te zingen.