Performance art, Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Of het nou gaat om dansen op een pakje boter of een anale versie van de gaskamer, een goede performance raakt je, zet je aan tot nadenken, of is gewoon saaie aandachtshoerderij van een inspiratieloze loser. Onder welke categorie Abraham Poincheval valt, mag u zelf helemaal verzinnen, want de beste man zit nu al twaalf dagen opgesloten in een opgezette beer in een museum keihard af te zien voor de Kunst. Daar kunnen die ‘olieverf op doek’ watjes nog wat van leren.

Oeh, je kunt een FIVO scoren!
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – Kula Shaker – Govinda
VOLGENDE HEERSPOST1 ster recensie op desbetreffende filmposter.
@ReteFriscool. Wordt ook wel Idi Admin genoemd. Goede vriend van LMAO ZEDONG. Is vaak te vinden op plekken waar de normale mens zich niet vertoont, ook op het internet. Heeft zich de RvdD toegeëigend en houdt hier angstvallig aan vast. Huisgenoot van Ozzy, de meest heersende wezel aan deze kant van Alpha Centauri.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Kunst op Zondag: In de huid van een beer."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
G. de Vader

Het is gewoon saaie aandachtshoerderij van een inspiratieloze loser frisco, wiens ‘werk’ geen enkele indruk maakt op wie dan ook en zo vluchtig is als een ruft van Geert.
Dus.

Toxteth O'Grady

Maar laat de dieren toch met rust! (inspiratieloze loser dus).

@1nsula

Fan-tas-tische kunst! Daar kan Michelangelo nog heel wat van leren. *proest* Wat een sukkel.