Uilen zijn de allerbeste vogels ter wereld. Wat? Uilen zijn de allerbeste dieren van de wereld. Wat?? Uilen zijn het allerbeste van de hele wereld en omstreken. That’s more like it. Zoals je weet zijn uilen sowieso een begrip hier in de bunker. Er is Ninja Uil, uiteraard, maar er was ook de Terror Oehoe. Uilen kunnen ontzettend goed fuckyou kijken. Is je dat wel eens opgevallen? Ze geven gewoon geen fuck en dat vinden wij van de Retenkoels enorm heersen.

Uilen zíjn gewoon retecool. Ze vreten kleine beestjes op en daarna kotsen ze een uilenbal uit waar de botjes in zitten. Hoe koelbloedig is dat! Ze kunnen hun kop zo’n 270 graden draaien. Ze hebben nightvision en vreten zonder scrupules hun eigen uilskuikens op. Ook kunnen ze zó sick schattig zijn, dat je er een beetje misselijk van wordt. Dat je er een heel klein beetje van moet spugen in je mond…

uilen
Heeft iemand een tissue…

Als het meest verse lid en enige wijf van de redactie kan ik mijn uilenfandom gelukkig met een gerust hart uiten. Het is als thuiskomen. Maar dan anders.

uilen
Dat je rondkijkt en fokking veel uilen in je huis hebt…

Owls hate Simon Cowell

Uilen haten Simon Cowell, wist je dat? Daar is ook een hele goeie reden voor. (Dit liedje krijg je overigens de rest van de dag niet meer uit je hoofd.)

Have yourself a Ninja Uil Christmas

Deze trippy kerstdromen zijn al wat op leeftijd, maar ze zijn ook nu nog te bekijken. Doe dat maar even doen. Maar dan wel eerst een fles alcoholische versnapering naar keuze wegtikken.

Ninja Uil kerstdroom 2012

Ninja Uil Hollandse Hits Retro Parade

Dit filmpje wil je helemaal niet kijken. Nee, echt niet. Je ogen én oren beginnen spontaan te smelten. Maar Ninja Uil, dus soit.

Transformer uil

Tot slot bestaat er een uilensoort dat zich heel groot maakt als er een uil van hetzelfde formaat in de buurt is. Wat die uil doet als hij met een grotere soortgenoot geconfronteerd wordt… Kijk dat heersbeest dan! Deze uil regeert het internet. Punt.

 

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTThe Matrix starring Forrest Gump!
VOLGENDE HEERSPOSTKindertweetjes van Trump
Terra Incognito
Terra Incognito is een shapeshifter. In een zombie-apocalypse zou ze eruitzien als een van de zombies en dus veilig door de snarlende massa kunnen banjeren. ImportFriezin, schrijfster, dertiger en het token wijf op Den Retenkoels.

3

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JokkebrokPuh!Avad Acadabra Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Avad Acadabra
Avad Acadabra

Q: What do you call an owl magician?
A: Hoooooo-dini

Puh!

comment image

Jokkebrok
Jokkebrok

Echt waar?

comment image