President Trump heeft er een handje van om te twitteren. Om de haverklap vallen onze kaken weer op de grond van de ongebreidelde waanzin die DJT in een tweet weet te stoppen. Je denkt af en toe dat je met een klein kind te maken hebt. Dat is precies de insteek van deze Chrome extensie. Die zorgt er namelijk voor dat Trumps tweets eruit zien alsof een kind met een gezellige stift wat heeft gekrabbeld. Hoe leuk is dat! Kindertweetjes!

Zo komen ze eruit te zien:

Well, isn’t that cute…

Make Trump eight again

Het ziet er in ieder geval een stuk vrolijker uit met een kinderhandschrift, dat wel. Dat de totale bullshitdiarree nog hetzelfde is, valt helaas niet op te leuken met een Chrome (of Firefox) extensie. Het is misschien ook maar beter, om de POTUStweets te zien als kindertweetjes en ze dan ook op die manier serieus te nemen. Vlak voor kerst was er trouwens nog een extensie waarbij de kop van president Mango werd vervangen door kattenplaatjes.

Twitter

Wil je het meemaken? Dan moet je echt even de kersverse president gaan volgen op Twitter. Omdat het kan. Ruim vijfentwintigmiljoen mensen gingen je voor. Zoek maar op @realDonaldTrump.
President Trump van de Verenigde Amerikaanse Staten van de US volgt zelf maar 43 (!) mensen op Twitter! Op het moment van tikken heeft de paprikachipspresident trouwens al ruim 34.500 tweets de deur uit gewerkt. Dat zijn er veertien per dag, gedurende 6 jaar en 9 maanden lang! (Of 94,5 jaar lang eentje per dag.) Raap je kaak maar weer op en dan oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker.

kindertweetjes

Reaguur dan!

8 reaguursels op "Kindertweetjes van Trump"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r

HOEVEEL PER DAG?!?!!!!?!!?

Weirdoinventor

Het helpt niet. Ik hoor ze nog steeds in zijn stem.

Walker Snarling

Mijn voorkeur gaat toch uit naar de extensie die niets meer van die nietsnut laat zien: http://trumpfilter.com/

althans

ik ben een beetje trump moe

Ryan Private

Het maakt je Twitter-tijdlijn wel echt een stuk vrolijker zo. Nu nog een extensie vinden die zijn tweets aanpast naar tweets met zinnige tekst.

Frodooh

Fucky Ducky!

Monade

Op het moment van tikken heeft de paprikachipspresident trouwens al ruim 34.500 tweets de deur uit gewerkt. Dat zijn er veertien per dag

Hmm, ik denk dat bijvoorbeeld Femke Halsema en het haatbloggertje Bert Brussen dat ook met gemak halen.

Maar in elk geval oprecht dnak voor deze heads up. Ik was er zelf niet opgekomen op audiovisuele opleuk-extensies voor Twitter en al die andere chatonzin te bedenken. Bij mij gaan tweets linea recta door de big data-gehaktmolen.

/Fraktur voor Martin Bosma, comic sans voor Geert Wilders… ISAGN