We werpen op dit weplok wel vaker een blikje op cryptocurrencies. Dingen die de wereld gaan veranderen, of niet, kijk maar. Nee echt, kijk maar. Het gebeurt. Of niet. Je wil in ieder geval niet de klamme tosti zijn die ernaast piste. Maar OMGWTFBBQ, wat is dat spannend, want iedereen roept dingen en er worden hele vervelende nerds miljonairs.

Nu is het nog steeds lastig om het aan je moeder (m/v) uit te leggen, zeker als je het zelf zelfs niet helemaal goed begrijpt. Gelukkig is daar je Retecool met John Oliver. De koddige Brit die de dingen uitlegt in hapklare brokken. En die heeft zich in cryptocurrencies verdiept en daar een zeer onderhoudend stukje over aan elkaar gekletst. Als u dus uw moeder nog wilde voorlichten maar ze steeds hoofdschuddend wegliep halverwege, stuur dit linkje even door. Zelfs Meneer van Dale, die al maanden voor Bitconnect plof deed hoofdschuddend en mompelend door de bunker sjouwde, zag er geen fouten in zitten.

Hadden we verder gezegd dat de nieuwe E-Gulden campagne alweer bijna 2 weken onderweg is? Wie nog niet meedeed, er ligt weer een 100-200 euro voor het oprapen, even de wallet installeren en openhouden. U mag reet-ed-retecool.com gebruiken als ambassadeur en dat hier even melden, dan komt er een kekke BBQ met voor u een kuub vlees en een speciale stoel.

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer