Ome B-Sting zit al een tijdje op Retecool. Sommigen zeggen dat hij langer op Retecool zit dan Reet zelf. Dat is raar, maar toch, best lang.

En B-Sting houdt van Rotterdam en zijn frau houdt van fietsen. En dat is tof, want wij van jouw Retecool houden ook van Rotterdam en fietsen. Alleen zuigt fietsen in Rotterdam grote, harige apeballen. Volgens de frau van B-Sting dan. Dus klom B-Sting, die in het echte leven ook B-Sting heet, in Illustrator om een nogal episch stukje vakwerk in elkaar te trappen; een op de legendarische London Underground geinsprireerde fietskaart van Rotterdam. Hoe gers is dat beukers? Behoorlijk gers.

Best wel loeigrote .png (0,5 MB, 2120 x 3000px) downloaden kan HIERRR of je pakt de pdf (1,5 MB, A4) en dat kan HIERRR.

MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.

5

Reaguur dan!

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Net jarig geweestBlaKoeiBismarckB-sting Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
B-sting
B-sting

Eigen reaguurders content FTW!

Bismarck
Bismarck

Ik dacht al dat ze dat schip op die foto een fietsboot gingen maken. Is dat geen idee (of een aardig projectje voor Ed), een fietsschip? Kun je fijn rondjes door de Rotterdamse haven fietsen.

Koei
Koei

Erg cool ! Ik heb blijkbaar een drie kleuren route elke dag naar m’n werk,

Bla
Bla

Waanzinnig kick gemaakt, maar ik ga em niet testen.
Fietsen… Mij te weinig uitstoot.

Net jarig geweest
Net jarig geweest

Op welke manier gaat deze (zeer fraaie, daar niet van) kaart ervoor zorgen dat het fietsen in Rotterdam niet langer harige apenkloten zuigt?