Enkele jaren geleden gebeurde er in het Indiaase Mumbai een mirakel! In een kerk begon water uit de voeten van een Jezusbeeld te druppelen. De lokale christenen joelden Hosana! En waren er als de kippen bij om het heilige water te verzamelen en van de kerk een bedevaartsoord te maken.

De kerk werd al snel populair en het opgevangen water goed verkocht. Onder de mensen die in drommen naar het Lourdes van India stroomde was ook Sanal Edamaruku. Sanal is een Indiase Mythbuster, of eigenlijk meer een Miraclebuster, die maar wat graag laat zien dat de meeste yogi’s, fakir’s en Guru’s gewoon goocheltrucks uithalen. Sanal ontdekte dat niet de heilige geest, maar een verstopt toilet achter de muur waar het beeld tegenaan stond de oorzaak van de druppelende voeten was. Dat was even lachen! Maar niet toen Sanal dit op een lokaal televisie station bekendmaakte. Buiten had zich al tijdens de uitzending een angry mob verzameld om Sanal zijn mond te snoeren. Want een mirakel dat gewoon rationeel verklaard kan worden willen wij natuurlijk niet met zijn allen (want geld). Sanal moest een lezing geven in Finland en verliet snel het land in de hoop dat de onrust over zou waaien. Helaas werd het alleen maar erger en loopt er een officiële aanklacht wegens blasfemie tegen hem waardoor hij gedwongen is om in Finland te blijven. Als hij terugkeert loopt hij het risico drie jaar de bak in te draaien tenzij hij zijn beweringen intrekt en verklaart dat de heilige geest de zweetvoeten veroorzaakt.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTOndertussen in de PVV Eerste Kamerfractie….
VOLGENDE HEERSPOSTMaar is het kunst? Lekker verschillig naar Oerol!
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer