DELEN HEERST HARD

Hoera! Een van de laatste bolwerken waar je op kunt vertrouwen is gezwicht voor het grote geld! We hebben minder betalende leden, en we hebben concurentie van onder andere kieskeurig.nl huilt de Consumentenbond. Dus zullen poducenten nu voortaan diep in de buidel moeten tasten, om het logo op hun verpakking te mogen voeren. De levensmiddelen industrie vreest nu dat de geloofwaardigheid van de Consumentnbond ten gronde gaat. No shit sherlock! De producent met de diepste zakken mag zich dus straks eigenaar gaan noemen van het geroemde logo ongeacht wat voor crap het is.
De Consume08_thumbntenbond ontkent dit natuurlijk ten stelligste. Zij hopen op een betere regulering aangezien zij in het verleden nog al last hadden van wildgroei. WILDGROEI? Dus de Consumentenbond staat nu ook nog eens zelf met droge ogen te beweren, dat als er een beste koop logo op het product staat, dat dus helemaal niet zo hoeft te zijn. Producenten verdedigen zich nu altijd eenmaal met de gevleugelde woorden “wat de consument wil” En dat is blijkbaar keihard in de aars genaaid worden onder het motto ” Hier met je geld en sterf!”

Reaguur dan!

10 reaguursels op "Je raadt nooit wie er keihard in de aars wordt genaaid"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
behanger, Musicaldeskundige

Ik vind het zielig voor die vrouwen op de plaatjes.

Ds. Ploppo

Ik ben altijd huiverig van het predicaat “Als beste getest”.
Volgens mij houdt dat alleen maar in dat de rest effe snel bekeken is maar dat dit product echt op de pijnbank heeft geleden. De uitslag daarvan staat dan helaas weer niet vermeld.

“Voordelige koop” is ook zoiets. Vaak rolt daar dan het merk Medion of Mastercraft uit.

Verder ben ik het met Behanger eens. Op het topic plaatje gaat het hier waarschijnlijk om de beste koop van in sambal gedrenkt WC papier. .De dame uit het test-panel had de kleine lettertjes in haar contract kennelijk niet gelezen.

CharlieToo

Nou sorry, vrind Ploppo maar Medion is in heel veel opzichten geweldig spul, inderdaad zeker voor het geld.

Mohammed Said al Sahaf

De 1e twee jaar wel @Blokhut maar daarna.. En als jij dan de sukkel bent die door de hele buurt gebeld wordt om een pleister op hun aldibak te plakken als die weer eens werk weigert of anderszins raar doet ben je die troep vrij vlotjes beu.

Dehnus Nörder

En Nederland kan wel meer VVD gebruiken, want ze blijven er maar op stemmen ;).

Aangetrokken door de PVV, dan op het laatste moment toch wat te extreem vinden en dan maar VVD stemmen. Fantastische vinding van de VVD kakkers om Geertje als lookaars (geen spelfout) te gebruiken.

Ome Mc

Ondergetekende werkt met een logo dat lijkt op een keurmerk. Het is het niet – het is een soort zelfbedacht stickertje wat op producten geplakt wordt en op de website staat, maar het heeft wel die look & feel. Zijn geen regels tegen, zolang je maar niets beweert wat niet waar is. Oftewel: je beweert gewoon niets, andere mensen vullen de betekenis onbewust in.

Ik heb een uur onder tafel gelegen van het lachen toen een website die naar ons ging linken de vraag uit hadden staan of we ook een kwaliteitsrapport hadden o.i.d., toen dat logo hadden zien staan en dat 1 op 1 hadden overgenomen alszijnde een prima kwaliteitskeurmerk.

E.R. Deoz

De Consumentenbond vraagt geld voor het gebruik van hun “Beste Koop” logo, je mag nog steeds gratis reclame maken met het feit dat je product Beste Koop was, maar dan zonder het herkenbare logo. Verder is de vergoeding die ze vragen niet eens hoog, maximaal 10.000 euro, daar gaat je marketingbudget niet aan op.

Vroeger mochten ze die logo’s trouwens ook niet gratis gebruiken, ze mochten ze helemaal niet gebruiken. Nu mag dat wel met een aantal voorwaarden en tegen een schappelijke vergoeding.

Ik heb nog geen bewijzen van het kopen van een testresultaat gezien, lijkt mij dat er helemaal niets aan de hand is.

Roel Zwaar

Mensen vergeten vaak dat de Consumentenbond en ANWB gewoon een commerciële organisatie zijn en dus moet er gewoon worden verdiend.

Vilmer Ramone

dus dit is nu “HET HEETST OP RETECOOL”. er gaat ergens iets mis hier dunkt mij.

Bla

Is goed voor betaald hoor vilmer, dus zal vast waar zijn

wpDiscuz