Net als Reutel III wat incompetente paljassen in z’n regering heeft zitten frotten, moet ook aan de andere kant van het riool Donald J. Trump een zooi poppetjes op plekken parkeren.

De SCOTUS opvullen was al lastig, maar kreeg prio, nu is Donnie bij de lagere echelons, de District Court rechters. En die kandidaten worden vervolgens dus door Senatoren aan de tand gevoeld en daar gaan we nu een stukje van zien.

Matthew Spencer Petersen wordt ondervraagd door John Neely Kennedy en zorg dat je zit en goed boven je bureau hangt, want je kaak gaat zo een stukje freefall doen. Echt. WAT DE VLIEGENDE NEUK DOE JE DAAR ALS JE ZELFS DE MEEST BASALE VRAGEN NIET KUNT BEANTWOORDEN? RECHTER ZIJN IS GEEN PER SECONDE WIJZER WAARBIJ JE ALLES WAT JE NIET WEET GEWOON EVEN RUSTIG OP GAAT ZOEKEN TERWIJL IEMAND ANDERS DE REST BEZIG HOUDT.

Reaguur dan!

8 reaguursels op "Je kaak valt op de grond als je ziet hoe volstrekt waardeloos deze kandidaat-rechters van Trump zijn"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Roel Zwaar

Het Uh..Ah..Eh..gehalte is huge in deze!

Ds. Ploppo

Hij kwijlt niet en valt niet constant van hun stoel of in slaap.
Het valt dus nog best wel mee voor een Trump aanhanger.

Je zal maar toch maar ooit een keer je lot beslist zien door deze nitwit.
Ben benieuwd waar hij z’n oordeel op gaat baseren. Met recht zal het weinig te maken hebben.

Ketsman

Maak rechtspraten weer groot again!

Weirdoinventor

Twee voor twaalf.

Per seconde wijzer is die met al die lijstjes: Frank de Graaf, Frankfurt, Frankrijk en waar ik Frankrijk zij moest Frank Rijkaard zijn, stop de tijd.

Bismarck

Julie sukkels ook met je kwaliteit. Het gaat om kwantiteit: Trump heeft wel maar mooi de meeste rechters aangesteld van een president in zijn eerste driekwart jaar ooit!

Ketsman

Ik durf te wedden dat als je de emaile van die rechter leest, dat blijkt dat hij voor de communisten werkt. Waarschijnlijk is hij zelfs in Kenya geboren wat hem een moslim maakt. Jezus is echt boos hierover.

Dehnus

Appointed for life, young and extremely conservative.

Daar gaan ze daarnog jaren last van hebben :(.