Hankook Mirae Technology uit Zuid-Korea is er van overtuigd dat mech robot suits de toekomst hebben. Daarom zijn ze al eventjes bezig met de ontwikkeling van zo’n groot uitgevallen maatpak.

Inmiddels heeft Hankook Mirea de tweede versie, Method V2, gepresenteerd en dat is nogal een indrukwekkend apparaat geworden. Ondanks dat het een prototype is, gaat Hankook Mirae Technology er van uit dat je minimaal 8 miljoen dollar neer moet leggen voor het robotpak. Daar krijg je dan een 4 meter hoog, 1600 kilo wegend, robotpak voor dat momenteel vooral heel langzaam beweegt. Maar onwaarschijnlijk bruut is het wel.

Met z’n tweetjes is altijd gezelliger, ook in een mech suit.

Om een beetje een idee te krijgen hoe het Mech Robot Suit er uiteindelijk uit komt te zien, kan je het beste even een kijkje nemen bij de Amerikaanse designer Vitaly Bulgarov, die voor Hankook Mirea Technology het uiterlijk van het apparaat heeft ontworpen. Als het pak eenmaal af is, maak je absoluut indruk bij je matties in de straat. Is toch weer eens een keer wat anders dan een opgevoerde scooter of een verlaagde Opel Astra.

Check hieronder bewegend beeld van Translogic, die een kijken zijn wezen nemen bij Hankook.

8

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KetsmanWeirdoinventorReet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ketsman
Ketsman

Ik weet niet. Ze ogen nogal homofiel zonder lasers en thermonucleaire raketten.

Ketsman
Ketsman

Mech muzakje bij?
http://gielisgreat.tk:8000