Drones, wij houden daarvan, zoals jullie inmiddels wel weten. Zeker wanneer Drones totaal onverwachte momenten vastleggen.

Zoals in onderstaande beelden die vast zijn gelegd door een drone tijdens een Autoshow in Compton. Een Corvette is een aantal slides en donuts aan het maken. Een normaal mens zou dan zoiets hebben van “hmmm, laat ik even aan de kant gaan”. Maar goed, als er normale mensen in deze video hadden gezeten, zou hij ook niet op Retecool staan. Op een bepaald moment denkt een pannenkoek namelijk dat het een ontzettend goed idee is om midden op het kruispunt een flare te gooien, waardoor hij de Corvette uit het oog verliest. De corvetterijder had sowieso al geen oog voor de omstanders, want die had het te druk met het draaien van donuts. Typisch een gevalletje van “wait for it”.

https://www.youtube.com/watch?v=QzxbCjijlsk

Drones zijn fijn. Ook hele kleine drones, of hele snelle drones. en anders hele wendbare drones. Ons je eigen drone laten zien kan op Twitter, plaatjes van die droge posten mag op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer