In onze nieuwe redactiebunker hebben wij een speciaal anti-carnavalschild laten installeren, want met één keer per jaar lekker gek doen hebben wij niet zo veel.

Daar lijken wij een heel klein beetje spijt van te krijgen, want we zijn zojuist op de website van Immortal Masks gestuit. Zelfs der Webmeister, geboren en getogen brabo, maar tevens fervent carnavalhater, lijkt te zwichten na het zien van de producten van Immortal Masks. Deze jongens en meisjes uit Hollywood zijn werkzaam in de special effects business van de Californische filmindustrie en gebruiken hun kennis om de meest briljante maskers voor consumenten in elkaar te zetten:

Immortal Masks was established in November 2010 and is owned by Andrew and Michelle Freeman and George Frangadakis. Between Andrew’s work as an Hollywood Effects Artist and George’s experience as an Effects Supervisor, they have put together a team of some of the best working artists in the Film, Theme Park and Haunted Attraction industrie.

Een beetje masker kost helaas wel wat, ergens tussen de $350,- en $750,-, maar dan krijg je wel een absoluut briljant siliconenmasker waarmee je de gemiddelde zuid Nederlander en carnaval vierende inwoner van boven de rivieren gegarandeerd de stuipen op het lijf jaagt.

Check hier de maskers van Immortal Masks en als je echt los wilt gaan kun je zelfs body suits en arm sleeves kopen. Oohhhh, is het al kernafval?

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Immortal Masks"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Alpha Kenny Wun

Godver wat cool! Alleen weet ik nu niet welke ik aan Satanklaas moet vragen in m’n schoen.