The Donald had een succes nodig om weer wat op te klimmen in de peilingen.

Nu had ie ooit eens boek bij elkaar gepend. Moddervette kudos dat de comb over gorilla überhaupt schrijven kan, maar daar gaat het nu niet om. Nee, er was een probleem met dat boek, zeker voor een daddy self made man als Donald Trump: niemand wilde het lezen.

Het zou helpen voor zijn verkiezingscampagne als dat boek wat beter werd verkocht. En dat werd het: in korte tijd werden er een flink wat exemplaren gered het van de ramjs. Woohoo USA! De glans die van dit succes afstraalde dimde toch een beetje toen bekend werd dat er $50.000 aan campagnegeld voor afgeboekt (seth) is. Het is niet verboden en past prima in het pragmatische Trumpiversum, maar wat een sneue schnickel ben je dan zeg.

Na de hotelbijbel is het nu het best verkochte boek wat niemand gelezen heeft. Ook Kopon? De nieuwste druk is te krijgen onder de titel
Great Again: How to Fix Our Crippled America.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC short: Rémi Gaillard – Safari
VOLGENDE HEERSPOSTJan Roos: VNL Voor Trots Witte Nederlanders
14 generaties van Duitse, Waalse en Zuid-Limburgse inteelt werden gekruist met een West-Brabantse draagmoeder. De genetische Frankenstein die dat opleverde heet Toxteth O'Grady: Reet van de Dag curator, volle neef van Bert Aars, VEO-mens en seksgod maar vooral... gelukzoeker. Scan voor gratis dingen: ║▌║█║▌║▌││║▌║█║▌│║▌║█║

Reaguur dan!

1 reaguursel op "How to be a Billionaire, Trump style"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

“Moddervette kudos dat de comb over gorilla überhaupt schrijven kan”

Dat is nog geen zekerheidje. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij een boek voor zich heeft laten schrijven.

Overigens heeft Harry Mens (“Als een Mens iets wil”, oplage 100.000) zich destijds van een vergelijkbare tactiek bediend. Elke studievereniging kreeg gratis 500 exemplaren opgestuurd (“sponsoring”), als je ff een briefje aan Harry schreef.