Gordon Ramsay is een tv-chef die voornamelijk bekend staat om zijn epische insults tegen de deelnemers. Sommige zijn wel zó creatief dat je bijna denkt dat ze van tevoren verzonnen zijn. Omdat Ramsay er verbaal geen doekjes om windt en mensen graag kijken hoe andere mensen koken, doet zijn programma het al jaren uitstekend. Maar wat als je een puike zanger, zeg John Legend, de insults van Ramsay zou laten zingen? Als gevoelige ballads. Dat zou best hilarisch zijn…

“Finally, two incredible worlds collide in this sensual album, featuring the music of John Legend with the words taken from the genuine tv-performances of mister Gordon Ramsay.”

Game

Wist je trouwens dat er een fokking game is met Gordon Ramsay? Ja, dat weten wij ook pas sinds 14 seconden, hoor. En geen idee of er wat aan is, maar klaarblijkelijk kun je in het spelletje ‘je weg naar succes koken’. Hij is ook nog eens gratis. Daar houden we van, dingen die gratis zijn. Het heet ‘Gordon Ramsay Dash’, en de reviews zijn vooralsnog vrij positief. Ga zelf maar uitzoeken of het wat voor je is. Veel plezier ermee!

Reaguur dan!

3 reaguursels op "“How the fuck did you burn ice cream?!” -Gordon Ramsay"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Walker Snarling

comment image

comment image

comment image

comment image

comment image?1384968217