Keiharde ophef over schaatsen. Wat, Mc, wat? Is er eindelijk doping opgedoken in de Nederlandse monopolie op het hard gaan op de scheve schaats? Geen idee, mensen, dit gaat over het kunstschaatsen. Er is namelijk iemand zo brutaal geweest om iets over de holocaust uit te beelden…

Daarmee begeef je je natuurlijk wel op glad ijs als persoon met een kunstzinnige uitdaging. Kunst over de holocaust, dat kan natuurlijk niet. Als we telkens maar kunst over de tweede wereldoorlog blijven maken, houdt het natuurlijk nooit op. Wat een achterlijk gelul. Er worden miljarden verdiend aan de holocaust. Waarom is het ineeens onsmakelijk als er een paar Russen op schaatsen iets doen met de Holocaust?

Ooit gehoord van zo’n moderne kunstvorm als ‘films’? Om maar een zijstraat te noemen? Schindler’s List leverde 321 MILJOEN dollar op! Anne Frank’s dagboek is pas een keer of 30 miljoen over de toonbank gegaan en heeft dankzij een ‘co-auteur’ nog wat langer de tijd om royalty-euro’s binnen te harken. En je gaat ons niet vertellen dat het eerder gelinkte Zwartboek niet goed voor de rekening van diverse entertainmentfiguren was.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Holocaust on ice moet kunnen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Terra Incognito

Holocaust on ice: what a gass!

Flup

Geeft wel een nieuwe betekenis aan “Sterren Dansen op het IJs”.