We starten de week muzikaal goed door even twee artiesten van het hoogste niveau in het zonnetje te zetten: Saskia & Rutger. Tenminste, als je denkt dat het hoogste niveau ooit is bereikt toen de slide resonator gitaar en een synthesizer werden geintroduceerd in de Nederrrrrlandse popmuziek. En je verwachtingen verder ook niet al te hooggespannen zijn.

Tevens moet je wellicht niet al te kritisch zijn op de zangkwaliteiten, al zijn er natuurlijk verschillende sterren in het verleden tot grote hoogte gestegen zonder in die richting bijzonder veel bij te dragen aan de culturele welstand van ons muzieklandschap. Die moesten het dan wel meestal van hun uiterlijk hebben…

Kijkt u deze week daarom naar Saskia & Rutger, die zich – speciaal voor de videoclip – in het museum van de Koninklijke Marechaussee hebben verschanst. Op de vraag wat de marechaussee hier zelf van vindt, wilde een woordvoerder geen commentaar geven.

Bonus: let u ook op de prachtige inhoud van de tekst! Die is overigens niet door de artiesten zelf geschreven, maar je moet natuurlijk ook niet alles hoeven kunnen in het leven.

https://www.youtube.com/watch?v=p0hYoyjzRj0

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer