Vertwijfeling. Dat beschrijft goed de sfeer in de redactiebunker nadat onderstaande Hollandse Hits langzaam wegstierf. Maar stierf die maar weg. Marco Kraats is nog steeds springlevend en verder een prima argument om ritalin in het kraanwater van Het Harde te mengen.

Zijn grootste succes is dat zijn feestversie van “mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij inmiddels meer dan 250.000 keer bekeken is op Youtube (nee geen link, dat is te NSFA). Een derde van het resultaat van bijvoorbeeld een filmpje op het Retecool Youtubekanaal en bijna honderd keer minder dan een niezende panda. En Marco Kraats is ook ruim honderd keer minder leuk dan een 17 seconden durend filmpje van een niezende panda.

Dit nummer van Marco Kraats is zo aanstekelijk als een nat blok hout. Je zit vertwijfeld naar je scherm te kijken, vervloekt het moment dat Reet ooit de Hollandse Hits Maandag introduceerde op Retecool en wenst dat Geert Widlers premier wordt zodat je echt geen enkel excuus hebt om niet na 15 maart 2017 snoeihard te emigreren uit Nederland. Pas op, niet naar de Spaanse Costa’s, want daar kom je die glimmende in blauw en geel cellofaan verpakte mud stront van een Marco Kraats weer tegen.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Hollandse Hits Maandag – Marco Kraats – Klap In Je Handen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
chubbychaser

Hij mag wel oppassen dat dat plastic pak niet smelt in de zon