Marco de Hollander is al bekend op Retecool. Hij was onderdeel van Retecool’s Zalige Kerst Kneiters vorig jaar en er zijn nog redactieleden die een beetje schichtig wegduiken als zijn naam valt. Marco de Hollander heeft een hoofd waar je graag overdwars een draaiende kettingzaag induwt.

Helaas hebben we de laatste kettingzaag ingezet voor Sjaak en Irma van Ik Vertrek, dus moeten we een andere metafoor gebruiken. Een landmijn in z’n kauwla en dan met kisten op z’n gezicht stampen. Zoiets.

Maar dan z’n inzending voor de Hollandse Hits Maandag van vandaag, er zijn kinderrijmpjes met meer diepgang dan de rijmelarij die hij hier uitkotst. Marco is een blije eikel op crack. En speed. En 14 liter Bawls!

Het probleem bij iets inhoudelijks zeggen over deze Hollandse Hit is dat iedere keer dat we hem aanzetten hier in de bunker de katten buiten gaan huilen, redactieleden schreeuwend wegrennen naar uithoeken van de bunker waar ze normaal nooit heen zouden gaan (Greef’s Knuffelkelder bijvoorbeeld). Nu hoef je natuurlijk niet iets te begrijpen om er een mening over te kunnen hebben. Zo hebben we geen flauw idee wat bandenplakker Thierry Baudet aan het doen is MAAR HEBBEN WE ER SLIERTVERDOMME WEL EEN MENING OVER. Affijn, we vernemen graag van u, de lezers, wat u zoal opvalt aan en denkt over Samen met jou van Marco de Hollander.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer