Gaby Kagie. Totaal onverwacht tot op heden nog geen tienermoeder. Maar dat is vooral omdat ze mannen liever in d’r gezicht laat klaarkomen. Onbekend van Idols en blijkbaar affiliatie met alle verzamelde kampers van Noord-Holland.

Ze zingt speciaal voor jullie (en de verzamelde roedel Bonobo’s met bruin uit een flesje) over dansende sterren. Vermoedelijk is dat de blingbling van de verzamelde pigmentaantrekkende kelderboxnegers om d’r heen die “de promotie van haar nieuwe CD gaan doen“. “Doen“. We noemen Daisy Talens (alleen gekscherend) wel eens een stuiverhoer, maar godallejezus, wat is Gaby Kagie dan? Moeten we voortaan naar Daisy Talens verwijzen als die “veertien euro snol” zodat dat in perspectief staat tot deze gemeentelijke zaadbank?

Volgens de producers gaat ze met haar talent, haar looks en haar hartverwarmende persoonlijkheid de komende maanden ons land vast pijlsnel gaan veroveren! Wij zijn vast emigreren, joe!

11

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dehnus Nörder Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Jan Van Draeckensteijn

Ik keek niet. Het commentaar was zo briljant dat kijken de climax eruit haalt.

Retecool

*kwaliteit van posts terugschaalt*

Jan Van Draeckensteijn

want stukje muziek naar de mensen toe he

Retecool

Ja, hoe vond je Coen Laning? http://www.retecool.com/hollandse-hits-maandag-coen-laning-puur-geluk/ nu we toch even muziek beoordelen?

Jan Van Draeckensteijn

Ik ga kapot. Helemaal kapot. Eerst dat commentaar. Vervolgens de zanger in upskirt mode. Kijk je gewoon vierkant in twee zwarte snotkokers met een lengte van pak hem beet de fokken Gotthardtunnel. En dan moet het zingen nog beginnen.

Retecool

Maar gelukkig maakt de zang wel veel goed toch? Toch?

Jan Van Draeckensteijn

kom ik zo op terug.. eerst even de brokjes glazuur van mijn gebit oprapen..

Retecool
Dehnus Nörder
Dehnus Nörder

Jongens, doe die Casio ui 1990 alsjeblieft eens met pensioen, dat ding is nu wel genoeg mishandeld in Brabolonië en Woonwagenkampen door het hele land.

Bert de Jong

Lachen, de helft van dat kamper-Nederlands versta ik geeneens.
En wat ik ervan versta, gaat geloof ik ook niet meteen de nationale poëzieprijs winnen.

Retecool

“Dansende sterren willen mij vertellen, de ware liefde die is echt amor, amor”. Als je dansende sterren ziet die vervolgens tegen je praten en dan ook nog met zo’n taalverkrachtend slechte zin moet je serieus overwegen minder te gaan drinken.