Heshusius, het klinkt een beetje als de medische term voor het klonterige vocht wat je uit een steenpuist drukt. Cherelle Heshusius klinkt dan weer als een zeekoe met baringsnood. Gelukkig maakt haar uitstraling veel goed.

Denk aan een volle wasmand met witte sokken, een geblondeerd trekpaard of het spiegelbeeld van een compostvat. De video is blijkbaar kort voor/na een zelfmoordpoging opgenomen, of ze heeft de vieze smaak van chipmaker Roy Otters nog in haar mondje. Hoe dan ook, haar lachspieren liggen nog op het nachtkastje zo te zien. Qua choreografie is het dan weer dik in orde. Cherelle danst als een ranke hinde door het beeld, achtervolgt door een zwerm spreeuwen pikkend naar de wormen die naar boven zijn gekomen door haar lichtvoetige danspasjes.
Maar Tox het gaat toch om de muziek? Nou, zowel haar timing als kleding hebben een maatje meer nodig. Haar stem is een goed probaat middel tegen overbevolking. Het proefpanel in de Redactiebunker dat werd bloot gesteld aan deze video ging over tot spontane abortussen of hielden hun mannelijkheid tussen de dichtslaande bunkerdeur. Wie dat overleefde kreeg als vervolgopdracht om te kijken naar haar oogrot-side. “Mijn hart breekt echt geen 2e keer”. Nee lieverd, daar gaat je patatdieet wel voor zorgen. XOXO.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Hollandse Hits Maandag- Cherelle Heshusius: Mijn hart breekt echt geen 2e keer"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
fishbowl

En Roy voor ASML’s

Reet

Tranen van het lachen, alleen om de tekst al!

Reet

Ik denk ook dat Penélope Cruz zich enorm vereerd voelt dat ze mee mag spelen in de clip van Cherelle.

Net jarig geweest

Kijk nou uit jongens, haar hobby is het africhten van politiehonden.

fishbowl

Hey, het “kill it with fire before it lays eggs”-plaatje in mijn eerste comment doet het niet.