Elke traan die ik om je laat is overbodig want wij zijn uitgepraat.” In plaats daarvan besloot Ani!11i14I!1ta te gaan zingen. Geloof ons: geen enkele traan die daarom gelaten wordt is overbodig. Onnodig, dat wel. Zo onnodig. Als A-needoehetnouniet-a het zingen nou gewoon, net als die tranen, gelaten had.

Toen men over Ronnie Drew zei dat hij een stem als gemalen steenkool had, bedoelde men dat meestal als compliment. Datzelfde gaat niet op als we van [email protected]#$$%ta vermoeden dat haar stem het meeste weg heeft van een geautotunede kat die gevild wordt met een eiersnijder. Over de inhoud kunnen we niet al te veel uitwijden, want Bas Taart staat inmiddels katten van verschillend pluimage en verschillende leeftijden met een eiersnijder te villen. Enerzijds om uit te vinden of de theorie klopt (en zo ja: met wat voor kat, van welke leeftijd) en anderzijds zodat hij Anita niet langer hoeft aan te horen.

Is er dan niets positiefs te melden? Is het misschien een mooi clipje? Of een lekker wijf? Nou, eh.. kijk anders even zelf:

Reaguur dan!

8 reaguursels op "Hollandse Hits Maandag – Ani!1!!14!!ta – Elke traan"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Apekut

Niemand had voorzien dat zanger Bob zo zou opdrogen

grotesnor

Jeeeeeezus gristus! Ik was gewaarschuwd. En toch klikken hè, lul die ik ben!

Roel Zwaar

Ik kijk alleen als iemand mij kan garanderen dat de grote voet van Monty Python z’n allesvernietigende werk doet.

Toxteth O'Grady

Toen ze nog bij Krezip zong was ze leuker.

Lichelle

Jullie hier allemaal zijn laffe honden! Beetje reageren met een nickname.. zielig zooitje! Jullie moeten andere mensen in hun waarden laten en ook andere een kans geven!

Flepz0r

Nou, die kans is volgens gegeven. En van een stukje review voorzien. Prima toch.

Nathalie

Zielig zooitje van retecool .. nou niet echt retecool om zoiets te schrijven over iemand die hier zo haar best voor doet ..

Flepz0r

Dus dit is het beste dat er mogelijk was? En dat roept geen vragen op?