EN IK BEN EEN ECHT KAPOT MOOIE DOOR URBAN MOTOR GEBOUWDE MOTORFIETS. NOU KAN IK NATUURLIJK ENORM VEEL GAAN LULLEN OVER WAT IK WEL (REET NATTE VLEKKEN IN ZIJN STAR WARS BOXER GEVEN) EN NIET (MAKKELIJK BOCHTJE MAKEN EN DE WEEKENDBOODSCHAPPEN) KAN, MAAR DAAR ZIT NATUURLIJK HELEMAAL NIEMAND OP TE WACHTEN. DUS IN DE PLAATS DAARVAN EEN STAPEL ULTRAGEILE PLAATJES VAN ME. KUSJES! (VIA)

Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-1Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-2Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-3Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-4Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-6Jawa-Sprint-Motorcycle-by-Urban-Motors-7

Reaguur dan!

3 reaguursels op "HOI IK BEN EEN JAWA SPRINT"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Retecool

Jammer dat je er niet mee kan en mag rijden!

Bismarck

Want het ziet er zo comfortabel uit!

wouzer51

Godskolere, wat een bruut machientje!