Op het bospad B2 was het gisteren een beetje druk. Dat zat zo: de gebroeders Mol waren bezig op bospad B1 en vanwege de extra kuilen en hopen moest iedereen via de B2 reizen. Helaas kon jonkvrouw Cavia zich niet heel erg goed aanpassen aan de drukte. Ze bleef, naar verluidt, verschrikt om zich heen kijken naar alle andere bospadgebruikers en keek daardoor niet goed uit toen voor haar ineens Chihuaha Charlie pas op de plaats maakte.

Omstanders verklaren dat Charlie schrok van een veertje dat ergens langs het bospad een zachte landing maakte. Hoe het ook zij, Dokter Adder moest ter plaatse komen om, toen Charlie uiteindelijk uitgekeft was, de tandafdrukken van jonkvrouw Cavia te hechten. Dit leidde allemaal tot nog meer drukte en vertraging voor de rest van de bospadgebruikers.

In de tegengestelde richting was er ook sprake van drukte: verschillende families Vos, Zwijn, Hert en Gerbil kwamen terug van hun vakantie. U kunt zich wel herinneren dat bij het vertrek een vergelijkbare vertraging bij de uitgangspaden van het bos was.

Verder in het nieuws voeren vandaag de gebroeders Ekster wederom actie door zich strikt aan de regels van hun werkgever, de Dierlijke Bosvlucht Maatschappij, te houden. De heer B. Beer van DBM reageert dat het in de lijn der verwachtingen ligt dat niemand van deze actie iets zal merken.

1

Reaguur dan!

avatar
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jokkebrok Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Jokkebrok
Jokkebrok

Echt waar?