In een wereld van apps waarin alles met een daverende snelheid gaat, tenzij je weer eens door je databundel heen bent, waarin alle informatie gemeten, opgeslagen, geshared en vervolgens bunkerhard afgetapt wordt, in die wereld bedacht iemand dat het meten van de snelheid zelf wel eens een goed idee kon zijn.

Alleen meet de app Snapchat dan niet de snelheid van je internet, maar hoe hard je fysiek gaat terwijl je met je mobieltje een foto of een selfie neemt. En dat levert natuurlijk scenario’s op waarin het er spectaculair aan toe gaat. Spectaculair mis, welteverstaan.

Je verwacht het natuurlijk niet, maar het slachtoffer dat hersenschade opliep door de aanrijding met de snapchattende Christal McGee, spant nu een proces aan.

But first, let me take a selfie

Ook tegen Snapchat. Snapchat zelf waarschuwt trouwens tegen het gebruik van snapchat terwijl je achter het stuur zit, en het is ook niet alsof er voor het gebruik van mobieltjes niemand oerend hard ging, maar dom is het wel. Ontzettend dom zelfs. Het is dat het wel een beetje het gezeur van een oude opa is die nostalgisch terugverlangt naar de tijd dat je artikelen nog schreef met een typemachine, maar in ene klinkt het voorstel van Stephen Fry waarbij jongeren zich tegen de maatschappij verzetten door offline te gaan eens zo heel gek meer.

 

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTZo! Die Heeft een Grote Drone!
VOLGENDE HEERSPOSTGrote Legotrein is groot
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer