Gemeente Steenbergen, het kan iedereen overkomen. Ruim 23.000 mensen in Nederland hebben Steenbergen, terwijl behandeling goed mogelijk is. De eerste -belangrijke- stap is erkenning, zodat mensen kunnen en durven zeggen “Ik ben iemand in de Gemeente Steenbergen”.

Iemand in de Gemeente Steenbergen

Gemeente Steenbergen is een aandoening die voor burgers uniek kan lijken, maar veel overeenkomsten vertoont met andere syndromen. Zo is er Zevenbergen, met een gelijkende watertoren, een zelfde vorm van huizenbouw, groen en water en zelfs een Suikerunie. Met hulp van uw bijdragen is Zevenbergen van dit laatste afgekomen. Dat de gemeente inmiddels Moerdijk heet is een terugval die veel voorkomt bij het syndroom van -bergen. Ook in de Gemeente Steenbergen zal het soms bergafwaarts (/seth) gaan, voor het beter wordt. Juist daarom verdienen deze mensen uw voortdurende steun.

Laat deze patiënten niet in de steek en geef zodat ze die eerste stap kunnen zetten en durven erkennen “Ik ben iemand in de Gemeente Steenbergen“.

Deze video ten behoeve van ‘Gemeente Steenbergen’ werd mede mogelijk maakt door verschrikkelijke beelden die net buiten het kader vallen, het beste stukje rechtenvrije muziek dat we zo snel konden vinden en werd zo geschoten dat het zeker 3x te lang duurt.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Help iemand met Gemeente Steenbergen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Nick Name, in principe pro
Nick Name, in principe pro

Mooi hoah… W.b. 7bergen, kwam onze Sjaak daar niet vandaan? #Reteclassics …