F*R*I*E*N*D*S is verreweg de briljantste comedyserie van de nineties en begin zero’s. Wie heeft niet de avonturen van Ross, Monica, Chandler, Rachel, Joey en Phoebe meegekregen? Friends is dan ook de meest quotable comedy van alle series *ooit* en de themesong I’ll be there for you van The Rembrandts is reteherken- en meezingbaar.

In dit filmpje wordt het intro van Friends gezongen door 49 films, wat echt snoeihard heerst! Kijk. Dit. Nu!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTNekschot voor Toerisme in Turkije door Alcoholverbod
VOLGENDE HEERSPOSTDe Simpsons over 100 dagen Trump
Terra Incognito is een shapeshifter. In een zombie-apocalypse zou ze eruitzien als just another zombie en dus veilig door de snarlende massa kunnen lopen. ImportFriezin, schrijfster, dertiger en het token wijf in de bunker. Mocht je ooit haar ware gedaante zien; ze schijnt te reageren op "Hey, Terra!".

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Heerst: F*R*I*E*N*D*S-theme gezongen door 49 films"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Rupert Hip

Friends is echt de beste sitcom ever. Ik heb de totale serie minstens 5 keer gezien. Het meepraatgehalte is dan ook hoog. Ik ben het alleen niet eens dat Chandler in jouw opsomming pas op nummer 3 staat. Deze held hoort gewoon op nummer 1 te staan.

Bismarck

In het kader van series en mash ups:
Toen ik de aflevering Being Frank van IASIP zag, dacht ik meteen dit moet een mash up krijgen met Smack my Bitch up. Ik was blijkbaar niet de enige met die gedachte.