TE PAARD! TE WAPEN! MAN DE HARPOENEN! De Kerk van het Vliegend Spaghettimonster ligt onder vuur! Of, althans, haar veurzitter. Die wilde namelijk zijn ID kaart vernieuwen en vroeg dus aan de Gemeente Emmen om dat even pronto te hosselen.

En zoals wel vaker in Emmen, lolligheid, dat moeten we niet willen. Dus een pasfoto met een vergiet op het bolletje betekende NEIN. Er was gemaild met een mannetje van Plaksterk en die mailde terug “Ja, die beste aanvrager is ook niet met z’n vergiet op z’n hoofd aan de balie verschenen natuurlijk“. Gemeente: “Euhm, jawel“. Plaksterk c.s.: “Doen we het nog steeds niet doei“.

En de Gemeente Emmen doet ondanks dat ze al decennia geen wingewest meer zijn gewoon braaf wat Den Haag dicteert. Boeiend dat je een officiele religie bent, wij vinden je niet cool. En dat MAG NATUURLIJK HELEGAAR NIET. Dus de veurzitter #kwaminverzet en ging in beroep bij de Rechtbank, want vrijheid van religie en dingen.

Vandaag, 7 juli 2016, om 14:30 is de zitting in de Rechtbank Groningen. Oproep aan allen in de buurt (of met geen fuck te doen), GA NAAR DE RECHTBANK. Pas wel op, liefst geen metalen vergiet, want je moet door de metaaldetector.

Reaguur dan!

6 reaguursels op "HALP! Vliegend Spaghettimonster onder vuur!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Hoofdmeester

Ik was graag even langsgekomen, maar ik zit in het ontwikkelde deel van Nederland, dus net even te ver weg van Schokland.

Ds. Ploppo

Dit riekt extreem naar religieuze discriminazie en het in de hoek zetten van een zwakkere minderheid. Ik zou de jongens en meisje van DENK! inschakelen. Die komen toch vooral op voor dit soort gevallen?
De overheid probeert je vergiet af te pakken met gemene leugens. TRAP ER NIET IN!

biermeester

Ik heb al zin in onze eerste religieuze oorlog!
In welk kamp zit jij? Plastic of metalen vergiet?

Hoofdmeester

In Henk. Toevallig houdt die ook erg van Groningen.

Bismarck

Ik zat al te denken “liefst geen metalen vergiet” wat is dat voor blasfemie! De fundamentele (pure, echte) pastafarist gruwelt van plastic op zijn hoofd minstens zozeer als van zijn hoofd zonder vergiet op plastic.

TheStef

Ik heb toch de voorkeur voor het plastic vergiet, en het metalen vergiet voor speciale dagen en momenten. Bij hele speciale zaken heeft de piratenhoed toch mijn voorkeur. Ramen