We hebben waaghals en eigenaar van zo ongeveer de grootste ballen op aarde, Graham Dickinson (toepasselijke naam voor iemand met stalen kloten), al eens eerder voorbij zien komen in een adembenemende video.

Maar deze keer hebben we beeld van een andere vlucht waarin Dickinson met een wingsuit van een berg afspringt. Nu is de vlucht op zichzelf al de moeite waard om te bekijken, maar deze keer is de boel achteraf gestabiliseerd met een plugin, waardoor het allemaal extreem smooth en eigenlijk vooral heel onwerkelijk over komt.

Nog steeds begrijp ik trouwens niet dat mensen met hun volle verstand in een wingsuit van een berg springen, maar spectaculair is het wel.

 

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ds. PloppoBismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Blijft nog wel eens een keer tegen een berg plakken denk ik. Overigens heeft dat cameramannetje dat er achteraan duikt toch minstens even grote ballen.

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Tsja… tijdens de groei van het lichaam moet de aandacht verdeeld worden over de ontwikkeling van de ballen en de ontwikkeling van de hersenen. Bij dit soort types is alles in de ballen gaan zitten en blijft er een verschrompelde grijze massa over die nog net in staat is om boomtoppen en rotsen heen te sturen en hopelijk op tijd aan het touwtje te trekken.
Maar het levert wel mooie beelden op.