Zoals u weet resideert Retecool in Rotterdam en moeten we doorgaans gniffelen als het over Amsterdam gaat. Leuk zo’n Noord-Zuidlijn, maar die verbindt straks de jaren 80 met 2020. In Rotterdam rammen we binnen budget en eerder dan de planning een nieuw Centraal Station uit de grond en gaan over tot de orde van de dag.

Een ander vertraagd en te duur project in Amsterdam is het Rijks spatie Museum. Onder het museum is een passage die als doorgang moet fungeren voor fietsen en wandelaars. Brommers en scooters worden geweerd, door er een verbod in te voeren. Met camera’s wordt toezicht gehouden en door de Gemeente boetes uitgeschreven. En dat laatste mag niet. Er zijn namelijk wat extra regels voor gemeenteambtenaren om boetes uit te mogen schrijven voor met camera “opgespoorde” overtredingen en daar voldoet de Gemeente op geen enkele manier aan. Daar kwamen onze vrinden van Boetecontrole.nl dus achter.

Ze zijn dus inmiddels honderden volstrekt onbevoegde en daardoor onterechte bekeuringen verder en binnenkort volgt de eerste uitspraak waarin de Rechtbank Amsterdam de Gemeente op de vingers moet tikken en een dikke streep door de eerste bekeuring haalt. Vandaar dus, ook omdat we de Gemeente Amsterdam al het beste gunnen, een oproep om mensen met een scooter in Amsterdam even te tippen, Boetecontrole pakt voor grateloos die boetes op, de boete gaat door de shredder en wij tikken zodra de uitspraak er ligt er weer een triomfantelijke post over. Win-win-win dus.

6

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Flepz0rMonadeHoofdmeesterBismarckMadDieu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Hoofdmeester
Hoofdmeester

[i]Zoals u weet resideert Retecool in Rotterdam en moeten we doorgaans gniffelen als het over Amsterdam gaat.[/i]

Dat is een beetje hetzelfde als iemand die elke dag een bordje hondenpoep eet maar kritiek heeft op iemand die elke dag droog brood eet. Inderdaad, droog brood is geen culinair hoogstandje, maar het is tenminste geen bordje poep.

MadDieu
MadDieu

A’dam, R’dam, een pot nat.
Als Limburger vind ik dat je alles te westen van Amersfoort gewoon in zee mag schuiven.

Maar Hoofdmeester toch. Heeft Mr. Berend in uw mond gescheten?

Hoofdmeester
Hoofdmeester

En dat is weer hetzelfde als de kleine teen die vindt dat alles boven de piemel af mag sterven. Leuk voor de kleine teen maar zich niet beseffende dat het maar de kleine is, en nog minder belangrijk in functie dan de anus.

Bismarck
Bismarck

“In Rotterdam rammen we binnen budget en eerder dan de planning een nieuw Centraal Station uit de grond”
Sterker nog, in Rotterdam laten ze zelfs gratis en in no time het hele stadscentrum platleggen om plaats te maken voor nieuwbouw.

Monade

Maar daarvoor gebruiken ze wél Duitse gastarbeiders. Die weten tenminste hoe je zoiets gründlich aber doch einfach und schnell aanpakt.

Flepz0r

Ervoor was het ook bomvol.