Op RC hebben we wel iets met satirische nieuwsshows. Zo zijn we fan van John Oliver en Jon Stewart, en eigenlijk ook wel van Arjen Lubach die zich op dat gebied in Nederland aardig aan het profileren is.

Maar na het vertrek van Jon Stewart is the Daily Show niet gestopt met heersende items maken. Deze week hadden ze er weer eentje. Jordan Klepper interviewde de aluhoedjes die zich Trumpsupporters noemen en haalde daarmee de meest hilarische theorieën naar boven. Zo had Barack Obama een grote rol in 9/11 omdat hij toen nooit in the Oval Office was maar schitterde door afwezigheid. Enfin, het filmpje wijst zichzelf. Enjoy!

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Je gelooft nooit wat deze Trump-supporters voor theorieën hebben"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Monade

Maar joe begrijpt wel dat dit hetzelfde niveau is als een Powned/Dumpert-filmpje? Knip alle fragmenten met idioten aan mekaar en negeer degenen die met (voor hen en andere Amerikaniërs) goede en redelijke argumenten aankomen? Lagguh!

/ Ik hoop dat jullie net zo lachen als je bij TK2017 kunt kiezen tussen Geert Wilders en Rita Verdonk aks premier

Ds. Ploppo

Is het een random doorsnede van de Trump aanhangers? Vast niet. Maar het percentage idioten is natuurlijk wel aanzienlijk groter dan onder de Clinton aanhang. En over die zwarte Trump aanhangers… Dat heeft niks met je slachtoffers uitzoeken te maken. Er liepen daar inderdaad geen rond.

Bij de keuze tussen Rita en Geert zou ik (als je van stemmen onthouden geen optie was) toch voor Rita gaan. Beide houden het geen jaar uit, maar Rita zou waarschijnlijk minder schade aanrichten.
Verder denk ik dat Hillary een betere president wordt dan Obama. Hangt een beetje van de verdeling van senaat af na de verkiezingen.

Weirdoinventor

Maar bij Wilders VS Verdonk zou je de afweging in ieder geval nog op beleid enzo kunnen maken. Ik zeg niet dat het een fijne keuze is, maar het is een keuze. Trump is gewoon compleet Trump. Hij liegt glashard in je gezicht over wat hij een week geleden gezegd heeft. Laat je dan het filmpje zien, dan negeert hij dat en herhaald hij vol overtuiging de leugen. En het werkt. Ik zou nog niet op die man durven stemmen als hij het wel op elk vlak met me eens was.