Bent u een beetje uitgeslapen? Mooi. Welkom bij de “we zijn het er niet mee eens”-week, waarbij wij van de Retecools wederom een stapje richting de wereldoverheersing zetten en u even gaan vertellen hoe het allemaal wel of niet moet.

Vandaag gaan we als eerst het probleem van de softe aanpak even oplossen. Ons land wordt overspoeld door criminelen, politici, bankiers, politie en ander soort tuig dat ons aan alle kanten probeert te bestelen. De brave burger heeft maar z’n mond te houden en als die wat terugflikt wordt uiteraard de brave burger daarvoor gestraft.

brave burgerDat snappen we niet en het wordt dus tijd voor maatregelen: geen gezeik, iedereen gelijk. Dus geef iedereen geld, dan hoeft er niet zoveel gestolen te worden. En mocht er nog iemand per se moeilijk willen doen en niet gewoon braaf willen zijn, dan neemt de burger het heft in eigen handen. Gewoon iedereen een wapen. Scheelt bakken met geld in de politiebezetting en daarmee hebben we meteen die uitkering gefinancierd. Klaar en dat schiet tenminste een beetje op.

Het voordeel daarmee is dat onze whatsappburgerwachtgroepen meteen ook in actie kunnen komen en niet  hoeven te wachten tot er 14 minuten later eens een paar agenten beschikbaar zijn. Vier getinte onbekenden die in uw buurt rondrijden in een Toyota Aygo met een afwijkende kleur spiegel? Dat regelt u voortaan zelf.

Maar dan met een afwijkende kleur spiegel

En tenslotte krijgen alleen eerlijke burgers een wapen toegekend. Dat tuig moet er zelf maar voor zorgen – dat doen we niet van! onze! belastingcenten!

2

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jayvrubbw, professionele onruststokert Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
rubbw, professionele onruststokert
rubbw, professionele onruststokert

Het was toch “Geen gezeik, iedereen rijk!”?

Jayv
Jayv

Gelijk hebben en ’t ook krijgen is een rijkdom op zich hè, zeker als je getrouwd bent.