Daar is onze favoriete metal-Belg weer! Den trouwe lezer van dit heersblog weet natuurlijk allang wie Fleddy Melculy is. Wij van jouw Retenkoels zijn dan ook Fan Van Het Eerste Uur.

Na de EP Wat De Fok konden we hier al eerder genieten van de clip bij Feestje In Uw Huisje en vandaag viel Pinker op de digitale deurmat. Voor wie nu pas inschakelt: de heren maken beukende metal met een dikke knipoog. Uw redacteur heeft de volledige plaat Helgië al mogen beluisteren en man, wat zit die strak in elkaar. De teksten mogen dan hilarisch zijn maar wat kunnen die gasten spelen, zeg!

Vlaamse Beukers in het wild
Vlaamse Beukers in het wild

Op 23 september verschijnt deze voor de kijkers thuis. Van deze plaat hebben we de video van het nummer Pinker. Dat blijkt dus Vlaams voor richtingaanwijzer en hieronder legt Fleddy heel behulpzaam aan BMW rijders uit dat ze dit als extra optie op hun wagen kunnen nemen (Pagina 56, categorie dashBOOOOAAARD). Mocht u Urbanus in de clip ontwaren: dat klopt.

U bent overigens van harte welkom om op de 24e in W2 in Den Bosch de Nederlandse albumpresentatie bij te wonen. De smijtbroeders Meneer De Greef en ondergetekende zijn daar natuurlijk bij om te helpen met de Gangvocals!

1

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kennedy Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Kennedy
Kennedy

Of je komt ze een weekje eerder gratis bekijken in je favoriete kroeg op de Grote Markt in Den Haag..
(17 september, Zwarte Ruiter)