Bam! Zomaar even helemaal extra voor niks nog een uitvinding voor vandaag. Stel, je krijgt als gids de opdracht een groep Aziaten over de wallen te trekken en je komt er na 5 minuten achter dat het voor hen allemaal Chinees is wat je staat te vertellen.

Taalkundig lijkt het namelijk helemaal niet allemaal op elkaar. (Zag je hoe handig wij hiermee het vooroordeel over dat Aziaten allemaal op elkaar lijken omzeilden?). Gelukkig kun je dan je Megahonyaku uit je zak trekken om jezelf duidelijk te maken. De Megahonyaku papegaait klakkeloos ‘Als u links kijkt ziet u de prostituees, rechts in de weerspiegeling van de gracht ziet u hoeren‘ in de talen Japans, Chinees en Koreaans. Als je wilt weten hoe dit werkt dan zul je eerst zelf een Megahonyaku moeten aanschaffen, want wat de mijnheer in het filmpje allemaal over het apparaat vertelt is niet ondertiteld.

Uitvindingen!. Wat een uitvinding is dat zeg. Wij kunnen daar geen genoeg van krijgen. En kunt u het niet uitvinden? dan is er altijd nog de retehandige helpdesk. Leuk he? Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Extragratis Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen extra – Als je met een gemengde groep toeristen op stap moet megafoon vertaal tolk apparaat"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bismarck

Wat zal Höllenboer gelukkig zijn, dat ze in China een megafoon hebben gemaakt die zijn songtekst in Engels, Chinees, Japans en Koreaans kan omzetten!

wpDiscuz