DELEN HEERST HARD

De GGD Rijnmond meldt een uitzonderlijke groei van meldingen met betrekking tot anusfissuren en sphincterkwetsuren bij vrouwen. Men wil nog niet spreken van een rechtstreeks verband, maar sinds de Rotterdamse jeugd- en zorgwethouder Hugo de Jonge (CDA) een bats-ban voor tokkies heeft voorgesteld, is het aantal meldingen van anale problemen significant gestegen.

Op de markt aan de Binnenrotte spraken we met Arie de Koning, 28 en zwaarder dan zijn IQ. Wat motten we nu dan? Nellie zou zo’n ding krijgen voor in haar buik, dat ze niet zwanger ken worre, maar dat duurt godver al maanden en geld hebbe we nie. Kijk dus ja, als zij der eige wil late doorblaffe… in haar gerrit kent ik hem dus nie meer frotte want daar ken zomaar er een koter van komme. Dus je mot wat toch? Bent heus geen kontebonker maar ken het moeilijk op de rotsen laten kletteren. Niet dan?

Daarop gaf Arie een verbazingwekkende coherente analyse van wat er niet klopt aan het voorstel: We zijn dan misschien wel te stom om te schijte, wie is hier nu achterlijk? Zo’n geepekop op het stadhuis die zichzelf beter vin en zomaar uit zijn nek loop te lulle, of zo’n student die een ander het ziekenhuis in tremt? En als wij niet meer moge biggen, wat krijg je dan? Nog meer van dat kerkvolk, want die fokken als muizen joh. Krijg je nog meer van die grefotrucks 7 zits Safira’s, met van die inteeltDaltons erin van groot naar klein. Motte we toch niet wille? Joh, weet je laat ze allemaal lekker lekker de pestkanker krijgen en de tering derbij. Gaat lekker effe an ’t gas, de mazzel.

Reaguur dan!

6 reaguursels op "Explosieve groei Kontsex in 010"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Der Webmeister
1 oktober 2016 - 15:47 15:47

Anale seks, dat is toch als je het maar één keer per jaar doet?

MadDieu
MadDieu
1 oktober 2016 - 22:30 22:30

Ik ben wel een dagje ouder, maar oefen vaker als een zestienjarige.

MadDieu
MadDieu
1 oktober 2016 - 22:27 22:27

Zeggen dat je hetero bent, maar je pornhub zoekgeschiedenis kent alleen de term “Anal”.

MadDieu
MadDieu
1 oktober 2016 - 22:27 22:27

Anale seks is net Java; duidelijk multiplatform.
Dus alleen met je meisje oefenen, als zij een behoorlijke voorbinddildo heeft.

Roel Zwaar
2 oktober 2016 - 10:59 10:59

De vraag is natuurlijk: waar zocht je op, toen Google deze resultaten gaf?

jihadlover
jihadlover
2 oktober 2016 - 16:53 16:53

Wat vindt Alexander Pastoors hier nou van?

wpDiscuz