Deze titel is niet waar. Dat hebben wij verzonnen. En dat vinden we terecht, want als het gemiddelde geklooi wat uit Erdogan’s mond komt verzonnen was, waren we met z’n allen een stuk blijer.

Erdogan moet eigenlijk blij zijn dat Europa zo tolerant is, want de VS had hem inmiddels de tyfus gebombardeerd. Check dit dan! Erdogan (met een homofiele halve maan op de g, waar we echt niet aan gaan beginnen) wil nu weer dat turken gaan neuken voor het vaderland.

Nee! Nyet! Nein! Stop met dat soort onzin. Er is niets dat harder de roep om een genocide in de hand werkt dan voortplanten alsof je een stelletje konijnen bent. En tevens zijn konijnen underachievers als je naar de mensheid kijkt, want we bezetten de planeet met een snelheid waar je (terecht) bang van wordt als je het gevisualiseerd ziet.

Terwijl iedereen en zijn moeder dus probeert om de belasting van de planeet te reduceren, vindt Erdogan het o.k. om op te roepen tot meer productie. Omdat hij dan meer invloed krijgt. Fuck. Dat. En fuck iedereen die het daarmee eens is. Ga dan in een all-in in Türkai wonen! Met 100% importbeperkingen, want als overbevolking dan een probleem wordt, is het tenminste je eigen probleem. Also, Erdogan: go fuck yourself, and DON’T get pregnant.

6

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Weirdoinventor, D66 stemmers hartelijk bedanktBismarckDs. Ploppocspr Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
cspr

Het is idd wel mooi hoe de turkse kwestie, en de trumpse kwestie het wij-Europa-gevoel onzichtbaar in den aars implanteren. Zelfs op -edet- wordt er al gesproken over wij-tegen-zij waarbij “wij” Europa betekent. En nu lees ik weer “Erdogan moet eigenlijk blij zijn dat Europa zo tolerant is”. Want zo is het wereldbeeld op dit moment. Maar doe voor de grap eens een Tienertoer door heel Europa. Dan zie je wel dat dezelfde zwakkzinnigheid veel dichter bij huis te vinden is. Bijvoorbeeld in Polen, Hongarije, Italie, Griekenland, Roemenie, Bulgarije, Denemarken etc.

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Het is een vaak gebruikte tactiek. Zorg als minderheid voor heel veel nageslacht en je wordt vanzelf een meerderheid. Orthodoxe Joden en Mormonen doen het ook zo. En als het aan het Vaticaan lag, zouden de katholieken ook nu nog tegen de klippen op aan biggen zijn.
Op weg naar een Idiocratie zeg maar…
Er zijn twee manieren om hier iets aan te doen.
1) Erdogan arresteren en in Den Haag berechten; maar daar zal niet snel een meerderheid in het Europese parlement voor te vinden zijn.
2) Keiharde sancties, zodat de economische crisis ofwel de Turken laat begrijpen dat ze beter Erdogan kunnen dumpen, ofwel Erdogan tot oorlog dwingt waarna je hem alsnog het zwijgen op kan leggen.
Alle andere oplossingen zullen alleen maar een toename van de Turkse onzin-propaganda-machine tot gevolg hebben, die via de schotel netjes in miljoenen Europese huiskamers in de hoofden van amper geïntegreerde Turken geplant wordt.
Ach, misschien lossen de Koerden of IS het probleem wel op.

Hey, even voor alle duidelijkheid. Ik roep hier niet op om Erdy neer te leggen. Pacifist, je-weet-toch…

Weirdoinventor

Het is een absurde tactiek. Tegen de tijd dat het echt wat uithaalt ben je toch zeker zo’n 5 generaties verder, dan heeft Erdogans er helemaal niks meer aan. Maar hé, zijn beste mensen werken vast aan een onsterfelijkheidsserum voor Turkse politieke kopstukken.

Het andere deel van de oproep daarentegen is veel interessanter. Beschouw Nederland als je thuisland, werk hard, richt bedrijven op, probeer in goede scholen en goede wijken binnen te komen, en stimuleer daarmee die markten. In andere woorden: integreer. Dit is exact wat Nederland ook wil dat die mensen gaan doen, vandaar dat zeg een compleet willekeurige partij als D66 het creëren van mogelijkheden voor dit “naar een hoger plan tillen” voor zowel auto- als allochtonen hoog in het vaandel heeft staan. Want dat is toch eigenlijk de Europese droom, iedereen (everybody, niet anybody) moet een succes kunnen worden, misschien een bescheiden succes, maar wel een succes, door hard te werken binnen de mogelijkheden die hij of zij heeft.

En die extra kinderen, weet je, we hebben nu al nog maar ongeveer 2 werkenden rondlopen voor elke gepensioneerde, als we in de toekomst niet helemaal willen vergrijzen zullen er toch of immigranten bij moeten komen, of lokaal gefokte kindertjes. We moeten alleen even duimen dat we het beste van beide werelden krijgen, en niet het slechtste. Als al die naar een hoger plan getilde Turkse Nederlanders zich zouden beseffen wat voor poep die Erdogan praat, zelfs wanneer hij per ongeluk gewoon praktisch gelijk heeft (principe kapotte klok), dan zijn we al een heel eind verder.

Bismarck
Bismarck

“als we in de toekomst niet helemaal willen vergrijzen zullen er toch of immigranten bij moeten komen, of lokaal gefokte kindertjes.”
En als die kindertjes niet willen vergrijzen, dan moeten die nog meer kindertjes krijgen. En die dan weer nog meer kindertjes en zo verder tot er 1 miljard Nederlanders zijn en daarna 2 miljard en…

/overbevolking bestaat niet

Weirdoinventor

He, ik probeer ook maar de positieve kant te zien…

Ik kan ook nog gaan voor “workaholics en rijke hoogopgeleide mensen krijgen weinig kinderen, dus de twee adviezen werken elkaar tegen”, als dat beter klinkt?

Die middelste alinea sta ik wel enigszins serieus achter.

Bismarck
Bismarck

“we bezetten de planeet met een snelheid waar je (terecht) bang van wordt als je het gevisualiseerd ziet.”
Animatie, or it didn’t happen!