Stop de tijd, mensen. We hebben het hier op de ercees wel de hele tijd met liveblogs over dingen zoals corruptieprocessen, aanslagen en staatsgrepen, maar daarmee verzaken wij onze taak om, u, het publiek te informeren over zaken die er echt toe doen. En dat spijt ons.

Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld totaal niet te lezen gekregen dat het goed gaat met Gordon. Jawel. Het was ons ook een pak van het hart, zeker toen we bij de onderzoeksjournalistieke kant van RTL te lezen kregen dat hij misschien toch bijna in Nice zou zijn geweest. Daar schrik je dan toch van.

Ook hebben wij totaal en volledig verzaakt inzake de kwestie Sneijder en Sneijder-Cabau van Casbergen. Het is ten onrechte volledig aan onze aandacht ontsnapt, en daarom hebben we er eerder geen melding van gemaakt, dat het echtpaar niet in Istanbul was ten tijde van de staatsgreepspoging.

We zijn ons bewust dat we hiermee een grove redactionele inschattingsfout hebben gemaakt, daar overduidelijk ons publiek over dit soort hoofdzaken geïnformeerd dient te blijven. Mochten we nog meer van dit soort belangrijke zaken over het hoofd gezien hebben, kunt u ons dit melden in de reaguurderssectie onder dit bericht (voor de mensen zonder reaguurdernaam: dat kan ook met je twitter of facebook, via de icoontjes boven het loginlinkje).

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
HenkieHet neefje van Boris Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
horrorneefje
horrorneefje

Wie?

Henkie
Henkie

Waar was Pie?