U koopt graag bij de Lidl, want zo lekker goedkoop en topkwaliteit! De Lidl zegt immers elke keer in haar commercials dat ze weer eens uitgeroepen zijn tot beste supermarkt in dit of dat segment. Vooral als het om groente en fruit gaat blijkt het hosanna te zijn bij de Lidl. Op het gebied van de carnivoor moet de Lidl helaas nog wel het één en ander leren. Zo hebben ze speciaal voor Koningsdag een kneiter van een BBQ-aanbieding: Argentijnse Steak! 400 gram voor €2,99! Dat is helegaar niet duur voor en stuk vlees van een Argentijns Rund dat zijn dagen heeft gesleten op de uitgestrekte pampa’s van Argentinië. Hoe doen ze dat toch? Nou, heel simpel, door gewoon een varkenslapje te marineren met paprikapoeder en wat olie, waardoor hij er lekker rundvlezerig uitziet en dat te verkopen als Argentijnse Steak. Dit riekt naar misleiding.
Argentijnse Lidl Steak

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTBalls.
VOLGENDE HEERSPOSTYou’re Infomercialing it Wrong
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

26 reaguursels op "Dus u koopt graag bij de Lidl"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
teringbibber

Nou dan moet je ook een keer Oma’s gehaktballen van de Hoogvliet proberen, Die zijn groen-blauw van onderen. Dat was mijn Oma helegaar ook niet.

fishbowl

Varkenssteak, dat is toch een ding?

Gekke Tonnie is dating your sister
Gekke Tonnie is dating your sister

Dit.

Mohammed Said al Sahaf

Er staat duidelijk varken op de verpakking en steak hoeft niet per se rundvlees te zijn. http://en.wikipedia.org/wiki/Pork_steak

Ds. Ploppo

Er is bij die gasten een steakje los…

Tante Zijkweif
fishbowl

Ja, alleen oppassen dat je het niet in je oog krijgt.

Blasfemist

Dat er een plaatje van een varken opstaat en er ook nog ‘varken’ opgeschreven staat geeft het al wel een beetje weg he…

fishbowl

Dat er veel analfabeten bij de Lidl komen?

Vilmer Ramone

Zit ik hier een heel boekwerk te schrijven hoe fout eea wel niet is krijg ik de melding dat ik te rap pots! TL;DR: Argentijns varken wordt amper geexporteerd, want Nederlands zwijn is goedkoper en er is amper genoeg voor ons eige, Argentijnen gebruiken zelden/nooit kruiden of marinade, schouderkarbonade koop je hier in 1 stuk om te vullen en te bereiden in de oven. Gemarineerde schouderkarbonade van een Nederlands zwijn is GEEN Argentijnsche steak!

Vilmer Ramone

En daarbij is ook het Argentijnse rund tegenwoordig afkomstig uit feedlots en vetgemest met gentech mais terwijl ze tot de knieën in hun eigen stront staan, dus laat dat ook maar links liggen bij de groothandel. De koeien van de Pampa’s zijn vervangen door gigantische soja velden en vergiftigd met round-up. En dat komt nooit meer goed.

Eierbal

Dus U wilt vlees eten? Paupersteak? Pampersteak? Papasteak?
Ik kan helaas niets voor u doen …
Grill maar een tomaatje.

Toxteth O'Grady

Vies achterkijk kut-verreke! /Stoopjes

Frisco

A steak (from Old Norse steik, “roast”) is generally a cut of beef sliced perpendicular to the muscle fibers, or of fish cut perpendicular to the spine. Meat steaks are usually grilled, pan-fried, or broiled, while fish steaks may also be baked.

Steak can also be meat cooked in sauce, such as steak and kidney pie, or minced meat formed into a steak shape, such as Salisbury steak and hamburger steak. Without qualification, the word “steak” generally refers to beefsteak. Steaks from other animals are usually qualified as, e.g., ‘swordfish steak’ or ‘venison steak’.

teringbibber

Pas maar op reet: zo heb ik ontdekt dat er in hagelslag helemaal GEEN bevroren waterdruppels zitte, GEEN kaas in pindakaas, GEEN gemalen Amerikanen in de filet (was dat maar zo) en en en en….?

Je plaatst te snel reacties. Rustig aan.

WT-Godverdomde-F ? Wat is dit voor een mieterigheid?

spees

De laatste decennia van de vorige eeuw heeft geen enkele neger mij gezoend. Ik ben blij dat de naam is gewijzigd in het neutrale Buys. Daar kan ik nog een beetje over fantaseren.

B-sting

Ik kwam er laatst achter dat de Chinese rijsttafel die ik van hier om de hoek altijd haal helemaal niet uit China komt en er niets eens Chinezen in verwerkt zitten! Straks ga je me vertellen dat de Schnitzels in zigeunersaus ook niet door zigeuners gemaakt zijn.

E.R. Deoz

€2,99 voor 400 gram niet duur?! Dat is ruim €7,47 per kilo! Voor 1,35 euri heb je al een kilo Hollands kwaliteitsvlees en als het echt goedkoop moet koop je een kilo leverworst voor 1,24. Wat een elitair gedoe weer op de Retecoolsch met vlees van meerdere euri per kilo!

Nickolaas Change

En babyvoeding? Wat zit daar dan in?
Kleuters?

Der Webmeister

ik zal de vegadates banner weer eens gaan opduiken

teringbibber

welja, die kan er ook nog wel bij. Ik zeg diagonaal over het RC logo.

Billy Bob Trueblood

Als je te dom bent omdat te snappen dan stik je er maar in!

Johanvb

Ach het staat er met koeienletters (see what i did there?) op. In mijn diensttijd aten we in de manschappenkantine een keer gepaneerde speklap. In de officiersmess aten ze Haagse biefstuk. Ik dacht slim te zijn door corvee te draaien in de officiersmess en zo een graantje mee te pikken van de biefstuk.
Haagse biefstuk is echter ook gewoon gepaneerde speklap.