Ten weste van Dresden heeft de Duitse elite-eenheid GSG 9 vijf vermoedelijke terroristen aangehouden bij huiszoekingen. Het gaat om 5 mannen tussen 25 en 39 jaar. Ze worden o.a. beschuldigd van deelname aan een terroristische organisatie, zware mishandeling en een poging tot moord.

De verdachten zouden onderdeel zijn van “Bürgerwehr FTL360“. Deze groep wordt verdacht van aanslagen op een asielzoekerscentrum in Freital, een alternatief wonen-project in Dresden, het partijkantoor van “Die Linke” en de auto van een raadslid van de stad Dresden. Ook zijn nog leden van de groep gearresteerd omdat ze een auto met vluchtelingenhelpers aanvielen, waarbij onder andere de zoon van Saksische Vice-premier Martin Dülig gewond raakte.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHelp IS de lente door: Verzin nieuwe belastingen
VOLGENDE HEERSPOSTWit Is Winnen
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

2

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
woutBismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Maar maar maar, alle terroristen zijn toch moslims?

wout
wout

Nou, dit lijkt me nu echt een groepje terroristen. Georganiseerd, vrij duidelijk standpunt/doel(wit) etc etc. Wel een beetje knullig, matpartijtjes en illegaal vuurwerk, vooralsnog niet helemaal on par met de moslimterroristen. Maar relativisten kunnen het zeker aangrijpen om te relativeren, dat zeker.