Je merkt zo nu en dan dat we in de toekomst leven en FaceApp is hier een prachtig voorbeeld van. Deze app, die je natuurlijk gewoon helemaal gratis in jouw Appstore kunt halen, laat je verouderen, verjongen, van geslacht veranderen of geeft je een Prodentlach. Dit levert soms hilarische of amazing resultaten op! We raden je dan ook echt aan om even dit appje op je telefoon te zetten en iedereen de extra mooie versie van jezelf te sturen. (Of pest je moeder met een nog veel oudere versie van d’r hoofd.)

Je kunt natuurlijk ook beroemdheden gebruiken op FaceApp. Hieronder vind je als voorbeeldjes Scarlet Johansson en Derelict Dumbersnatch, Benderdick Crumblelatch Benedict Cumberbatch. Oh, en we doen als bonus Putin erbij.

Wat is wat?

Linksboven is de originele foto, daarnaast zie je de Prodentlach. Linksonder staat de verouderde variant en rechtsonder vind je de transgenderversie. Het is best eng hoe realistisch de tandenlach eruit ziet, vind je niet? Plemp jouw favoriete celebs en hun FaceApp koppies gerust in de comments. (En wat Benedictia Slumbermatch betreft; zou je haar doen?)

FaceApp

FaceApp

FaceApp

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 11-05-2017
VOLGENDE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 12-05-2017

Terra Incognito is een shapeshifter. In een zombie-apocalypse zou ze eruitzien als just another zombie en dus veilig door de snarlende massa kunnen lopen. ImportFriezin, schrijfster, dertiger en het token wijf in de bunker. Mocht je ooit haar ware gedaante zien; ze schijnt te reageren op “Hey, Terra!”.

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Dikke pret met FaceApp"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Puh!

Ik zou Scarlord Johansson wel doen.

MadDieu

Bück dich
das Gesicht interessiert mich nicht

RobM91

Met gevaar voor eigen leven: Die vrouwelijke Putin lijkt net een goedkope sekspop. Please dont kill me putin:)

Roel Zwaar

Ze weten dus straks echt alles van je. Ook hoe je er uit ziet als je het niet echt bent.

Baratheon

comment image

wpDiscuz