MH370 planeAluhoedjes op? Daar gaan we dan! Zoals u op dit onvolprezen blog tot vervelens toe hebt kunnen lezen, worden instanties als het Vaticaan, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de CIA, de NSA, NASA, Bilderberg etc. bestuurd door een zeer select clubje van 14 families, waaronder de Rockefellers, De Medici en de Duits-Joodse familie Rothschild. Bekend van de wijntjes natuurlijk, en van een eindeloze rij financiële ondernemingen. In één van de vele vertakkingen aan de familiestamboom vinden we Baron Jacob Rothschild, bij geboorte al miljardair, en daarnaast nog CEO van het aan de Londense Beurs genoteerde Rothschild Investment Trust, voorzitter van The Institue for Jewish Policy Research, en tussen al dit werk door is Baron Rothschild mede-eigenaar van een bedrijf genaamd Freescale, dat al 50 jaar semi-conductors produceert en intussen heel wat patenten bezit. Nou wil het toeval dat aan boord van Malaysian Airlines MH370 niet minder dan 20 werknemers van dit bedrijf Freescale zaten, waaronder de 4 overige mede-eigenaren van dit bedrijf, dat met name klanten heeft in de ruimtevaart en defensie. De 20 medewerkers werkten recent aan allerlei militaire gadgets in de Chinese vestiging van Freescale. Baron Rothschild zou in één klap de enige eigenaar zijn van het bedrijf, en de uiterst waardevolle patenten. Echter, al eerder waren er aanwijzingen dat het vliegtuig gekaapt was en geland op de Amerikaanse militaire basis Diego Garcia nabij de Malediven. Inmiddels zijn er ook geruchten dat het vliegtuig in Afghanistan is geland, en de 20 Freescale medewerkers de grens met Pakistan zijn overgebracht.

Reaguur dan!

11 reaguursels op "De Rothschilds en Malaysia Airlines MH370"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
HermanV

Als ik met 3 man eigenaar ben word ik geen solo-eigenaar na hun dood. Er bestaat zoiets als erfrecht.

Arcus

Als ik met 3 man eigenaar ben word ik geen solo-eigenaar na hun dood. Er bestaat zoiets als erfrecht.

Hoezo?
Afhankelijk van de statuten zou het heel goed kunnen dat die aandelen aan de “overgebleven” aandeelhouder moeten worden aangeboden. Misschien zelfs tegen een vooraf afgesproken prijs.

@1nsula

Hee, Micha Kat! Ik wist niet dat je ook voor Retecool schreef, joh. En nou weer braaf je medicijnen nemen, okee?

Global, redactiehippie

Hoezo? Dat verhaal over de werknemers klopt gewoon hoor…

horrorneefje

Wat Xaderp je me nou?

Weirdoinventor

En toen waren het er twee?

Illuminatus Magnus

Maar, als die medewerkers in veiligheid zijn, wat heeft het dan nog voor nut gehad? En wat is er met de andere passagiers gebeurd? Allemaal doodkapotonlevendgeschoten door keiharde kerels in zwarte pakken? En toen hebben ze de zwarte doos ergens in de Indische Oceaan gedumpt. Ja, dat klinkt helemaal niet als een slechte film.

xaderp.

Wacht maar op de bloedmaan die dit jaar samenvalt met Pesach. Maandagavond.
Dun! Dun! Dun! DUn!

wout

“Inmiddels zijn er ook geruchten dat”
Maar zijn die geruchten net zo betrouwbaar als de geruchten dat de hele vermissing in scene is gezet om de aandacht af te leiden van de Oekraïne?

MadDieu

HermanV, leer eens buiten de Nederlandse wetgeving te denken !
Voorbeeld: in Oostenrijk is alleen een handgeschreven testament geldig en bestaat er geen centraal register voor testamenten. Ook wordt er geen belasting over erfenissen geheven. Dus als de buurvrouw een handgeschreven briefje heeft dat voldoet aan de standaarden van een testament (datum, tijd, enz.) en er is geen nieuwer testament gevonden, dan erft ze alles en staan de kinderen en echtgenote (ze trouwen niet in gemeenschap van goederen) met lege handen. En hoeft de buurvrouw niets te verantwoorden bij de belastingdienst.

@1nsula

MadDieu, dat verhaal van jou klopt maar half.