Mocht je denken: “dit is de titel van de nieuwste filmproductie van Kim Holland met 14 verschillende haatimams en een leger sexslaafjes uit Syrie”, dan zit je er een klein stukje naast. Klein beetje maar, hoor. Geeft niets, kan een ieder gebeuren. Het is echter wel de titel van een webanimatieserie over Mohammed in de tijd dat hij de Islam aan het opzetten was.

Zo had het eruit kunnen zien als het wel om een Kim Holland productie ging.
Zo had het eruit kunnen zien als het wel om een Kim Holland productie ging.

Deze cartoon wordt gemaakt door SyeTenAtheist – zijn screenname alleen al is een verwijzing naar een religekkie – en begint ermee dat Mohammed in het jaar 613 de religie Islam aan het opzetten is. En daar heeft hij een prima insteek voor gevonden. Kijk na aflevering 1 vooral ook de volgende 5 afleveringen en mocht je dan nog tijd over hebben, kijk dan zeker ook de Sound of Muslims.

Pas op: in deze cartoons wordt Mohammed afgebeeld, dus als je religieus gehandicapt bent is het wellicht verstandiger om niet te gaan kijken.

 

Reaguur dan!

10 reaguursels op "De Koran Gangbang: religie gaat niet over rozen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Xloph

@Ome Mc: Eerst kritiek op de PVV en 2 dagen later kritiek op de Islam, is dat niet een beetje veel Nance voor onze nieuwe Facebookvrienden?

Geert Pennings

Gaat het dan over de 14 schaapjes die bruut genomen worden. En na afloop mag de 9 jarige Aisha ook even op haar rugje…….

Retecool

Het onderwerp 9 jarigen wordt iig niet geschuwd

Geert Pennings

achterlijke ideologie……

Edwin Emanuel Posse

bij ons in nederland was het 300 jaar geleden ook vrij normaal dat je een puber kon trouwen, het is geneens heel lang geleden dat daar een wet tegen kwam, anders was het nog steeds zo….

Xloph

Ach nee, wat zeg ik nou. Het is zaterdag en mooi weer. Die zijn natuurlijk allemaal naar Duinrell.

Xloph

Ach nee, wat zeg ik nou. Het is zaterdag en mooi weer. Die zitten natuurlijk allemaal in Duinrell.

Stanley Wahl

Jammer zo’n opmerking……

Yasmina El

Nu lekker lachen en grapjes maken, straks in de HEL lekker branden voor eeuwig.

Bismarck

Nooit begrepen wat het precies is met dat Mohammed afbeelden. In de Koran staat er niets over en in verdere maatgevende teksten wordt geen onderscheid gemaakt tussen Mohammed en andere mensen/dieren waar het om afbeelden gaat. Dat laat maar meteen zien hoe leidend de Koranteksten voor moslims zijn.