Ze komen! Ze Komen! Bij Vliegbasis Leeuwarden is al een weiland naast de vliegbasis vrijgemaakt voor ‘vliegtuigspotters’ maar wij hier in de redactiebunker gaan er van uit dat de toestellen juist daar gaan landen, nadat de automatische piloot is ingesteld op de landingsbaan.

U raadt het al; De F35 a.k.a Fyra 35 a.k.a Joint Strike Fyra is onderweg naar Nederland. En om ons land te bereiken worden de twee toestellen waar we met gemak 12 andere gevechtsvliegtuigen voor hadden kunnen kopen die beter waren, vanuit de Verenigde Staten over de oceaan naar ons land gevlogen.

Niet te hoog want dan bevriezen de accu’s. Niet te laag want dan trilt ‘ie uit elkaar. En de piloten moeten hun hoofd zo stil mogelijk houden en recht voor zich uit blijven kijken anders loopt de helm vast en stort ‘ie neer. De overtocht gaat ongeveer 8 uur duren en het is maar te hopen dat ze het gaan halen, want de schietstoel doet het ook al niet.

Tijd dus voor een polletje:
Gaan de twee JSF’s het halen of moeten we Apeldoorn alvast gaan bellen?

Gaan de twee JSF’s het halen, of moeten we Apeldoorn alvast gaan bellen?

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHollandse Hits Maandag – Rudy de Wit – Zin In Een Feestje
VOLGENDE HEERSPOSTIndia lanceert eigen Space Shuttle.
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "De JSF komt naar Leeuwarden, maar ligt hij al in zee?"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Opa Rator

Sarcasm vote.

Wokboy

Het is net als met kerncentrales, zo risicovol en duur, dat gaat Apeldoorn niet dekken. Mogen de belastingbetalers voor opdraaien, dus worden we dubbel met weerhaken in de kont genaaid.

L B

We hadden ook de Europese economie kunnen steunen door twee dozijn eurofighters te bestellen, hadden we tevens iets gehad wat vliegt en nog een miljard of wat overgehouden.

Xloph

De aankomsttijd is zouist 3 kwartier uitgesteld. Dat zal toch niet met de regen te maken hebben?

Xloph

Hennis maakt er een showtje van. [imgcomment image[/img]