De Founding Fathers van de VS hebben veel weg van Jezus Christus op een bald eagle. Dat wil zeggen: iedereen en z’n moeder loopt ermee te dwepen, gebruikt hun naam voor het eigen gelijk en als je het niet met the founding fathers eens ben ben je af.

Maar eigenlijk waren het gevaarlijke religekkies. Want wat lezen we tot onze schrik op het fantastische Cracked? Thomas Jefferson had het prima gevonden als de Amerikaanse jeugd moslim was geworden. Hij had namelijk liever massale religieuze indoctrinatie dan een land dat niet gebukt ging onder het juk van een denkbeeldig vriendje.

Land of the free. Zolang je maar niet teveel voor jezelf wil nadenken dus, want wat goed en slecht is en of je wel of niet mag neuken bepaalt religie voor je. Dat zijn namelijk NORMEN en WAARDEN. Maakt eigenlijk niet zoveel uit welke normen en waarden. Als het maar religie is, want het moet natuurlijk wel aan de hand van een sprookje verklaard kunnen worden. Dat volgens die redenatie Amerika net zo goed satanistisch kan worden durfde vast niemand te opperen, want dan beledigde je God. Dus de volgende keer dat iemand roept dat de founding Fathers iets op een bepaalde manier wilden, wijs er dan even op dat de founding fathers het dus prima hadden gevonden als het hele land 5 keer per dag ging proberen een vliegend tapijt richting het oosten werkend te krijgen.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "De Founding Fathers waren religekkies"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Weirdoinventor

Iemand van 300 jaar geleden zat fout, geen straten meer naar vernoemen! #DENKook

Ketsman

Als ik zulke vaders had werd ik atheïst.

Mohammed Said al Sahaf

“Dat volgens die redenatie Amerika net zo goed satanistisch kan worden durfde vast niemand te opperen, want dan beledigde je God.”

*kuch
https://www.theguardian.com/education/2016/aug/04/satanic-temple-after-public-school-satan-programs