Omdat de Illuminati natuurlijk altijd haar krankzinnigheid en leugens zo veel mogelijk wil verspreiden, kregen we bij de Retecoolbunker een berichtje van de schrijver van het boek Complotdenkers. Maarten Reijnders heet die schrijver, en hij is duidelijk lid van de 33e graad van de Vrijmetselaars (voor leken: dit is de graad waarop Satan zich aan je openbaart). We lazen dit stuk pulp vol leugens, maar omdat we doen wat we beloven (in tegenstelling tot de NWO), zullen we het ook recenseren.

Vrienden

Het boek staat vol met anekdotes en delen van interviews met vrienden van de Retecool. We noemen een Micha Kat, Martin Vrijland, Lange Frans, Patrick Savalle en zijn intellectueel hoogstaande en waarheidslievende website Zapruder.nl (waar we uiteraard ook hét boek van hebben), Xandernieuws, Desiree Röver en meer (geen links hier, want dat verwachten ‘ze’). Uiteraard bevat het boek zogenaamd niet alleen delen van de gesprekken die de schrijver toevallig goed uitkomen in zijn web van leugens en verdraaiingen, maar doet hij het voorkomen of hij hen onbevangen te woord stond.

Foto: leugens bovenop de waarheid.
Foto: leugens bovenop de waarheid.

Niet gek

Volgens Reijnders (en dit is de rode draad in de 300 pagina’s aan leugens) zijn complotdenkers niet direct gek (sommigen studeerden zelfs!), maar is er wel degelijk iets mis met ons. ALLEMAAL! Want het is volgens Reijnders vrij normaal dat gebouwen instorten als een brandje door een vliegtuigje een miljoenmiljard graden genereert. Ook is er volgens Reijnders niets raars aan slechts één schutter bij de moord op Kennedy. Over prinses Diana willen we het hier niet eens hebben. Reijnders wel. De kwal.

‘Onderzoek’

De ‘journalist’ ging onder valse voorwendselen langs bij al onze vrienden. Na gesprekken met hen en ‘onderzoek’ concludeert hij allerhande achterlijke dingen, zoals bijvoorbeeld dat complotdenkers vaak in meerdere, soms conflicterende ideeën geloven en het, zeker online, een soort religie is.

Passie van de Satan

Toegegeven, zijn leugenpulp is met een enorme vaart en kennelijk een Satanische passie geschreven en hij doet net alsof hij complotdenkers niet direct in een slechte hoek wil zetten. Zijn zogenaamde objectiviteit komt echter uiteraard voort uit het feit dat de reptilians hem stuurden in het schrijven ervan. Wij weten hier in de redactiebunker zeker dat ruim 280 van de 300 pagina’s van het boek betaald zijn door mensen die horizontaal met hun ogen knipperen.

Foto: de eindredacteur van dit walgelijke leugenproza.
Foto: de eindredacteur van dit walgelijke leugenproza.

Fictie

Het boek leest echter, waarschijnlijk door de medewerking van het campagnebureau van Clinton, de RvD en de PvdA, als een trein. Ondanks dat het beschouwd moet worden als fictie, maar gebracht wordt als journalistiek (Reijnders zet de grote Nederlandse filosoof Lange Frans weg als complotdenker, terwijl deze al jaren terecht waarschuwt voor chemtrails, bijvoorbeeld).

Must read

Voor iedereen die dus ook zeker weet dat vaccinatie autisme veroorzaakt en dat de Bilderbergers én de Rothschilds bezig zijn met de apocalyps voor te bereiden in opdracht van de Satan, is dit boek een must read. Voor iedereen die ons om onduidelijke redenen wil wegzetten als ‘gekkies’ ook. Iets wat Reijnders overigens niet doet. Hij gaat zogenaamd heel objectief in op serieuze vraagstukken als: Is er een Joods homocomplot om de wereld over te nemen, en gebruiken zij AIDS als excuus om negers te vermoorden en iedereen onvruchtbaar te maken?

Oordeel

Wij van de Retecool geven dit boek een keiharde 8,5/10. Al is het maar omdat we graag lezen hoe onze tegenstanders proberen om de waarheid te verstoppen en iedereen een rad voor ogen willen draaien. En omdat we natuurlijk bang zijn dat de Oranjes, samen met Mark Rutte en de directie van Shell ons anders vermoorden.

 

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Complotdenkers. Een recensie van een hersenspoelend Illuminati-vehikel"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Wilmar

Ik mis het Ronde Huis. Toch DE complottheorie van de laatste jaren!

Hendrik Jan Tuinman

Strak stukkie Taart! #pentagonpoort80

Monade

Je slaat de hamer op zijn kop met dit stukkie, Taart! Kleine kanttekening: het zijn niet de Oranjes, maar de von Amsberg-Bilderbergers. De nazaten van de échte Oranjes wonen al eeuwen lang in San Bernardino (hint!), Paraguay.

jihadlover

Horizontaal met de ogen knipperen. Daar moest ik godbetere echt eventjes over nadenken?