Een beetje grafisch vormgever weet dat het maken van letters een ontzettend moeilijke klus is. Het is enorm bepalend voor de leesbaarheid van de tekst of de onderlinge afstanden wel kloppen en een beetje overeenkomen. Dat betekent dus dat het bakken van handgemaakte letters een gigantische klus is. Maar niet voor deze twee wegwerkers uit Londen. Met een bezemsteel en verder vooral uit de losse pols kalken ze de letter BUS STOP in totale perfectie op het wegdek. De video is wel iets versneld, maar meer dan een paar minuten heeft het niet gekost.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTTo the OWL Rescue
VOLGENDE HEERSPOSTKick-Ass hond
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

10 reaguursels op "BUS STOP"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo

Mooi… kunnen ze dan ook even een Avatar voor mij bakken?

Ome Mc

Vakmanschap heerst!

Weirdoinventor

Door die versnelling ziet het er wel een beetje buurman en buurman uit, maar erg netjes inderdaad. Als ze gewoon een sjabloon gebruiken zoals de rest van de wereld gaat het langzamer.

Komt ie nou mee

En gij gleuft da. Ze lopen er steeds doorheen te banjeren maar die verf is binnen 1.7 seconde droog ofzo?

Bla

Ja hoor, ik wel.

Apenkoning

HOAX!

Jokkebrok

De hele tekst staat voor ze beginnen al keurig uitgestippeld op het wegdek, dat is door de beroerde beeldkwaliteit alleen niet zo duidelijk te zien. Maar verder knap binnen de lijntjes gekleurd hoor.

Nick Name, in principe pro
Nick Name, in principe pro

Haha, wel mooi aan de verkeerde kant van de weg 😉

RRRobert

*kuch*

Roel Zwaar

En vervolgens rost er een tientonner overheen. Eer van je werk heet dat.