DELEN HEERST HARD

Bij een arrestatie in de McDonalds in Zaandam zijn meerdere schoten gelost door de politie.

De politie, die momenteel toch al wat alerter is dan normaal, kreeg een melding dat twee mannen een bomgordel zouden hebben omgedaan bij de McDonalds. Er zouden ook draadjes onder hun jassen vandaan zijn gekomen. Dat was voor de politie reden om met meer dan tien auto’s uit te rukken. Er is ook een politiehelikopter aanwezig.

Getuigen hebben het over meer dan tien schoten en alle aanwezige agenten (tientallen) hebben kogelvrije vesten aangetrokken. De situatie doet zich voor bij de rotonde aan de Koningin Julianaweg, wat één van de drukste plekken is van Zaandam. Men moet dus rekening houden met ernstige vertragingen.


15.40: Onderzoek richt zich volgens de politie nu op het pand van de McDonalds. Men is opzoek naar een “verdacht pakketje”.

15.55: Afrit A7 bij Prins Bernhardplein, Zaandam afgesloten.

16.00: Arrestatieteam heeft McDonalds nu omsingeld. De politie richt zich op de bovenste verdieping. Verdachten bevinden zich nog in het gebouw.

16.03: Politie is zojuist het pand binnen gegaan.

16.58: Politiehelikopter nog steeds in de lucht. Nu boven de wijk Poelenburg.

politiehelikopter17.05: Politieactie voorbij. Niets aangetroffen in pand McDonalds. Man en een vrouw gearresteerd. Later meer info via politie.nl.

 

Reaguur dan!

4 reaguursels op "Brekend: Schoten gelost bij arrestatie McDonalds Zaandam"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bismarck
Bismarck
23 maart 2016 - 15:54 15:54

DHL-bezorgers?

Mohammed Said al Sahaf
23 maart 2016 - 16:36 16:36

Bomgordel? Draadjes?
Denk dat ik voorlopig mijn bodywarmer en koptelefoontje maar even thuis laat.

Bismarck
Bismarck
23 maart 2016 - 17:43 17:43

Eerstdaags gaan er daar in Holland nog paniekdoden vallen met die schietgrage politie en een burgerbevolking die bang gemaakt wordt met terreurporno en brekende gebakken lucht. Gelukkig zijn de Retecools nog een baken van rust in deze MediaTotaalPaniek.

teringbibber
teringbibber
24 maart 2016 - 00:00 00:00

Ik ben ook bezig met een USB voorversterkertje voor mijn Smartefoon waar ik twee high end microfoontjes op kan aansluiten. Het ziet er nogal bomgordelig uit al met al met veel kabels onder mijn jas uit, maar het werkt wel! Ik wilde nu juist eens het publiek in een MacDonnalds gaan opnemen… Ook weer verkloot op deze manier.

wpDiscuz