Het begint een traditie te worden, want ook deze keer kan Retecool als eerste de overwinning toewijzen aan Team Privacy, want dat referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten gaat er komen!

Op de side Sleepwet.nl staat de teller nog op 296297.000 handtekeningen, maar dat is zonder alle handtekeningen die separaat op papier per post binnenkomen (zoals alle mensen die buiten Nederland wonen) en op basis van een klein onderzoekje moeten dat als aanvulling er nu al meer dan ruim voldoende zijn om de boel over de streep te duwen.

Heeft u iets te verbergen voor dit boze oog?
Heeft u iets te verbergen voor dit boze oog?

Daarbij is de kans vrij groot dat de organisatoren (net als Geenpeil destijds) de boel wat lager weergeven zodat er een veilige marge is. Vandaar dat we ook iedereen willen oproepen om te blijven tekenen en delen, want het zou doodzonde zijn als de kiesraad te veel handtekeningen uit de steekproef vervolgens afkeurt en daarmee het alsnog op een technisch punt niet doorgaat. Plus, hoe meer mensen tekenen, hoe duidelijker de stem is dat in tegenstelling tot het zinloze fopreferendum, dit keer het volk wel serieus genomen moet worden.

In de comments staan *plop* en nootjes klaar, verder horen we graag uw meest wilde ideeën waarmee Retecool (net als de vorige keer) campagne gaat voeren, dit keer tegen de wet.

17

Reaguur dan!

avatar
7 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
WeirdoinventorBismarckFlepz0rRoel ZwaarMonade Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady

Kan ik al referendum-subsidie aanvragen?

Monade

Goed idee, en laat je betalen in e-Guldens, zodat ie serieuzer wordt genomen en de waarde ervan stijgt, want de EFL staat nu bedroevend laag (USD 0.0837) .

Ketsman
Ketsman

Okee, de Braatolizer was geen goed idee. Hoe kunnen we het nu nog tegenhouden?

Bismarck
Bismarck

Misschien een wekelijks topic met de favoriete pron en/of sextingonderwerpen per minister (kunnen jullie wel hacken toch?). Bij voorkeur inclusief commentaar van de betreffende minister (dat was reclame, echt waar!).

Monade

UNSUBSCRIBE

Weirdoinventor
Weirdoinventor

Mooi, kunnen we meteen beginnen met het volgende referendum aanvragen zodra we het complete regeerakkoord hebben doorgenomen.

Bismarck
Bismarck
bla
bla

handtekeningen die separaat op papier per post binnenkomen (zoals alle mensen die buiten Nederland wonen)
WANT BUITEN NEDERLAND HEBBEN ZE GEEN INTERWEBS!
Ja sorry hoor, maar daar wordt zelfs ik een beetje greef van..

Ketsman
Ketsman

Ik had mijn hand niet vrij, dus ik heb een tekening van m’n lul gemaakt.

Weirdoinventor
Weirdoinventor

Shit, had ik mijn handtekening per post moeten sturen? En ik maar denken dat ik internet had in Belgie.

Flepz0r
Flepz0r

Gezien nul tijd niet uit kunnen zoeken waarom dit zo zou zijn, maar dat werd erbij verteld.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Zoals het een referendumtraditie betaamd moet er ook toiletpapier met subsidie worden gemaakt. De benaming “sleepwet” eer aandoend.

Flepz0r
Flepz0r

“IEDEREEN LAAT SPOREN ACHTER”

Bismarck
Bismarck

Ik ben trouwens wel benieuwd wanneer de AIVD die database met handtekeningen eens gaat scannen. Als je voor een referendum over de sleepwet bent, moet je toch haast een potentiële terrorist zijn. En aangezien die 300k handtekeningen vast niet geconcentreerd zijn in een paar gemeentes, kunnen ze meteen heel Nederland gaan sleepnetten in januari.

Weirdoinventor
Weirdoinventor

Prima, zoveel data krijgen ze nooit verwerkt. Afhankelijk van waar je staat in de kwestie is dat “punt gemaakt” of “probleem opgelost”.