xpnws22Ik moet een bekentenis doen. Ooit wilde ik bij de Politie. Ik heb zelfs de toelatingstest gedaan. Daar scoorde ik zwaar bovengemiddeld op intelligentie (echt heel moeilijk was het niet), maar helaas waren mijn lichamelijke prestaties onder de maat. Mijn sprong kracht was te zwak, en ik rende niet hard genoeg. Helaas, ik kon gaan. Ik opperde nog dat ik dat gemakkelijk kon trainen, maar dat je intelligentie moest hebben. Nou niet om agent te worden dus. Toen ik opperde dat het waarschijnlijk daar aan schortte bij de politie, kon ik direct vertrekken. En dat is maar goed ook. Want als agent ben je tegenwoordig je leven niet zeker. Vooral omdat er tegenwoordig wilde dieren in Nederland rondlopen die ieder moment de veiligheid van de burgers in gevaar kunnen brengen. Bij contact met zulke wilde dieren, bel je een dierenarts voor een verdoving schiet je gelijk je dienstwapen leeg om volk en vaderland tegen een woest hertje met een kapmes, of een vuurgevaarlijke koe te beschermen. Echt Gasten! Schrap die tests dan helemaal stelletje lutsers.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – dEUS – Nothing Really Ends
VOLGENDE HEERSPOSTBejaarden en popconcerten gaan niet samen
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Boeeee!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
BIokhuthypotheek

Ik moet bekennen: ik heb ook ooit zo’n test gedaan. En mij is letterlijk ter ore gekomen dat mijn IQ te hoog was voor pliesie-agent.
Later begreep ik dat dat was omdat een pliesie niet geacht worden vragen te stellen alvorens iets te doen. Befehl ist befehl en dat soort shit.

BIokhuthypotheek

Oh lekker, en dan klikt men om aan te passen om die storende taalfout eruit te halen en dan doet die grafside dat niet?
Het was weer een waar genoegen, altesaam.

Weirdoinventor

Ik moet ook al een bekentenis doen. Ik ben ondertussen al zo lang werkeloos dat ik er zelfs aan zit te denken om bij defensie te solliciteren. Daar ben je als HBO’er echt helemaal de shit, en krijg je het commando over 40 man aan je voeten geworpen in plaats van dat jij degene bent die voor 40 man de koffie haalt. Misschien zegt dat ook wel iets over het niveau. Help me maar hopen dat ik niet door de keuring kom.

(Aan de persoon die dit over een paar maanden leest in het kader van een background check: dat was een grapje? Maar ik denk wel dat je een beetje te grondig te werk gaat op het moment.)

Ome Mc

We beginnen met dieren en als mensen dat accepteren als ‘het zal wel’, worden binnenkort Marokkanen ‘voor de veiligheid’ neergeschoten. En daarna is iedereen vogelvrij.

/overcameratoezichthadikookgelijk