De site Love2bemama.com. Er zijn dagen dat je daar als heterosensuele RC-redacteur niet komt. Wat zeg ik, maanden, jaren, decennia. Ware het niet dat een der redactieleden een linkje plempte van deze side over de Ongewild Kinderloze Björn.

U kent de term OK-mama van die ongetalenteerde huilnuf van DWDD Halina Reijn. Dat is dat je wel moeder wil worden (als vrouw) maar er blijkbaar niemand met je wil neuken zonder een laag rubber om z’n benedenbuiks lubbertuitje. En dat is iets dat de kans op een potentiele zwangerschap nogal beperkt.

Maar een man met een kinderwens. Dat is een soort contradictio in terminis. Die heb je dus in twee smaken, hosmosueel of met een persuasieve vrouwlijke partner. En nu dus Björn Utens als derde optie.

Nu is Björn dus kinderloos, wordt badend in het zweet wakker en is daarmee “slachtoffer van abortus”. Nu denkt u wellicht, maar wacht, dit klinkt heel erg als die religekkies onder leiding van Bert Dorenbos, de voormalig directeur van de EO, kom, hoe heten die ook alweer, Schreeuw om leven. Die mafklappers die plastic foetussen voor de Tweede Kamer zijn gaan plempen. En wat blijkt, inderdaad, Björn liket op zijn Feestbroek de pagina van Mars voor Leven, van diezelfde stichting. Dit stinkt harder dan de bedcapriolen van een willekeurige Rooms-Katholieke priester in de jaren 70.

Maar Björn Utens dus. Die zegt dit:

Op een gegeven moment was het kindje een drukmiddel om alles van mij gedaan te krijgen. Mensen die een abortus hebben gehad, weten dat ze eerst een gesprek krijgen. Dat eerste gesprek is buiten mij om gebeurd. Hierbij heeft mijn vriendin haar ex-man meegenomen die ook al tegen het kindje was, omdat hij haar terug probeerde te krijgen. Ik heb daar lucht van gekregen en wist dat ik de strijd al had verloren. Omdat het kindje als drukmiddel werd gebruikt en ik 100% zeker wilde zijn dat het kindje ook echt weg gehaald zou worden, heb ik besloten om geen discussie meer aan te gaan. In plaats daarvan heb ik mijn ex vanaf dat moment gesteund hierin. Ik ben met haar naar Maastricht gegaan en in de auto zei ze nog dat ze wilde wachten, want in België schijn je na 20 weken het kindje nog weg te kunnen laten halen. Op dat moment heb ik gezegd dat dit niet ging gebeuren, waarbij ik haar voor het blok zette. Of hier weg halen of houden.

Lijkt me helder. Het kindje dat er mogelijk uit gaat komen wordt als drukmiddel gebruikt, de ex-man van je vriending komt ongevraagd erbij, dat wil je dus geen kind aandoen. Vervolgens zet Björn z’n vriending (zwanger, hormonen, the works) onder druk, het MOET nu of het kind houden. WAT RAAR. ZE GAAT VOOR DE ABORTUS.

HOE. HOE BJÖRN. HOE KUN JE MET JE VOLGEVRETEN PLOFKOP DAARNA NOG ROEPEN DAT JE JE KINDJE NIET BESCHERMD HEBT. JE ZETTE ZELF HET MES ER TEGENAAN.

*ademt uit*

Vervolgens herstelt vriending c.s. van de abortus en na 3 dagen is ze weer boven Jan. En toen stortte Björn in.

“Dat was de laatste keer dat ik haar gezien heb. Later dat weekend heb ik een inzinking gekregen en heb ik de relatie beëindigd.”

Klinkt als een stabiele jongeman. Drie dagen na een abortus waar je je vriending min of meer toe gedwongen hebt in elkaar zakken, de relatie beeindigen en elkaar nooit meer zien. Volwassen hoor.

Het hele gebeuren heeft zo’n invloed dat het ook Björns ambities in de war schopte, aldus het artikel.

“Op moment van de zwangerschap was ik in opleiding. Ik was hard op weg om een MMZ niveau 4 opleiding af te ronden in de gehandicaptenzorg, maar door de abortus en  de inzinking die ik heb gekregen, heb ik moeten stoppen. Dat was een half jaar voor diplomering. Nu ben ik werkzaam als uitzendkracht. Alle zekerheden zijn weg en dat maakt het verwerken niet echt makkelijker. Wat ik ook probeer, ik krijg mijn leven heel moeilijk weer op de rails en moet elke dag bang zijn om mijn baan te verliezen.”

Dus omdat hij niet in staat blijkt met tegenslagen in z’n leven om te gaan, tegenslagen waar hij zelf de hand in heeft, moet alle mensen verboden worden een abortus te kunnen krijgen?

Mocht u nu al headdeskend, facepalmend en met uwen kaak op den grond zitten te staan te lezen, dan komt de uitsmijter nu.

“Ik ben in het algemeen niet bepaald een man waar vrouwen op vallen, omdat ik een volslank postuur heb. Zonder een vrouw aan mijn zijde wordt het kinderen krijgen natuurlijk heel moeilijk. De abortus heeft het net iets moeilijker gemaakt, omdat het mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde heeft laten verdwijnen. Tel daarbij op dat het mijn probleem van emotie eten weer heeft aangewakkerd. Dus, het is een combinatie van factoren die het kinderen krijgen voor mij extreem moeilijk maakt. Daardoor ben ik ongewild kinderloos.”

ECHT. ER ZIJN HONDERDEN DIKKE MENSEN DIE OOK KINDEREN HEBBEN, EMOTIE-ETEN IS IETS WAAR JE VOOR BEHANDELD KUNT WORDEN. STERKER NOG, ER ZIJN VROUWEN DIE JUIST VALLEN OP VOLVETTE MANNEN, HET ENIGE DAT NIET IN JE VOORDEEL WERKT IS DAT JE DE DIEPGANG HEBT VAN EEN KANO OP HET DROGE. HOE DE NEUK MAAK JE EEN STUKGELOPEN RELATIE MET TOEVALLIG EEN ABORTUS TOT DE ENIGE REDEN WAAROM JE SNEUE KUTLEVEN NOOIT MEER ERGENS GAAT KOMEN?! HET IS VOOR DE MENSHEID NIET MEER DAN DIKKE VETTE WINST DAT JE JE NOOIT VOORTPLANT, STUK GENRESIDU!

DE ENIGE REDEN DAT JE EEN KIND WIL IS DAT JE VOOR DE REST ZO VOLSTREKT ONINTERESSANT BENT. LOS VAN JE GEWICHT, IS DE ENIGE MANIER OM IETS- OF IEMAND VAN JE TE LATEN HOUDEN, DAT- OF DIEGENE OP TE SLUITEN EN JARENLANG TE INDOCTRINEREN, TOT HET STOCKHOLMSYNDROOM INKICKT. JE BENT TE LAF OF TE STOM OM EEN VROUW TE KIDNAPPEN OM ZO STOCKHOLM TE LATEN GEBEUREN DUS WIL JE MAAR EEN KIND EEN AANTAL JAAR ISOLEREN ZODAT ER NOG IETS OF IEMAND POSITIEVE EMOTIES VOOR JE VOELT. LOOP TOCH ONDER LIJN VIJF MALLOOT!

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Björn is een maniakale volvette kwarkbol"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
OSWO

Moet dit? slaat toch werkelijk helemaal nergens op? Dit is de laagste manier van iemand afzeiken. Makkelijker kan het niet. De persoon in kwestie is een van de aardigste en beste mensen die ik ken en dan val jij hem af omwille van het feit dat een abortus hem zwaar treft. Wat ben jij een zwak en misselijk persoon.

ThE_ED

opklikken für groot