Voor hipsters met knotjes, moeilijke brillen en gekrulde snorren is het vandaag een ontzettend speciale en vooral bijzonder gedenkwaardige dag!

Sinds vandaag is de pandabeer geen bedreigde diersoort meer! Dus is het tijd om, als je dan toch vlees eet, een extra speciaal biologisch en organisch stukje vlees aan je dieet toe te voegen: DE PANDABURGER! Uiteraard op een stukje Pandabrood naar demense toe en om de boel weg te spoelen, gaat er een met bamboe gebrouwen IPA-tje achteraan.

Panda’s zijn met afstand de domste dieren op aarde. Ze hebben een infrastructuur die gebouwd is op het eten en verwerken van vlees, maar zijn blijkbaar niet in staat om daar voldoende van binnen te krijgen, dus zijn ze maar bamboe gaan eten. Daarnaast lukt het ze ook vrijwel niet om zichzelf voort te planten, wat heeft geresulteerd in het bijna uitsterven van het ras.

wwflogo
Wij hebben alvast een nieuw logo ontworpen

De mens moest er aan te pas komen om de boel weer een beetje vlot te trekken, onder andere door kunstmatige inseminatie en het inrichten van Panda-reservaten, waarin inmiddels ruim twee derde van alle wilde Panda’s ter wereld in leeft. En dat heeft dus gewerkt, want de Pandabeer behoort niet meer tot de bedreigde diersoorten, maar tot de groep kwetsbare diersoorten. Nog even en je struikelt over de niezende en rollende panda’s. Tijd dus om die dingen te verwerken tot hamburger. Maar wel blijven lachen hè!

Reaguur dan!

2 reaguursels op "BINNENKORT IN JE EIGEN HIPSTERSNACKBAR: DE PANDABURGER"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Iets zegt me dat als Pandavlees enigszins te eten was geweest, dat beest het eind van de 20e eeuw nooit gehaald had daar in China.